Ανανέωσε ο Αλόνσο

Στη Ferrari έως το 2016 θα παραμείνει ο Φερνάντο Αλόνσο.

Στη Ferrari έως το 2016 θα παραμείνει ο Φερνάντο Αλόνσο. Ο Ισπανός πιλότος ήρθε σε συμφωνία με την σκουντερία για την επέκταση της συνεργασίας του και έβαλε τέλος στις φήμες των τελευταίων ημερών που τον ήθελαν ακόμα και να αποχωρεί από την ιταλική ομάδα. Πλέον, όπως δήλωσε ο ίδιος ο στόχος του είναι η άμεση επιστροφή στην κορυφή, μέσω της κατάκτησης ενός πρωταθλήματος.

Χαρακτηριστικά, τόνισε: «Χαίρομαι για αυτή τη συμφωνία. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στη Ferrari ένιωσα άνετα και πλέον αισθάνομαι την ομάδα σαν δεύτερη οικογένειά μου. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που εργάζονται στο Μαρανέλο και σε αυτούς που τη διοικούν. Είναι, συνεπώς, φυσιολογικό για μένα να επεκτείνω τη συνεργασία μου μαζί με την ομάδα, στην οποία θα ολοκληρώσω κάποια μέρα την καριέρα μου στη Formula 1».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ferrari, Λούκα Ντι Ντομεζέμολο, τόνισε πως η απόφαση για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Αλόνσο ήταν ομόφωνη: «Χαιρόμαστε πολύ που συμφωνήσαμε με έναν οδηγό που έχει αποδείξει πως διαθέτει νοοτροπία νικητή, ακόμη και υπό τις πιο δύσκολες συνθήκες. Ο Φερνάντο έχει όλες τις δυνατότητες, τόσο από πλευράς τεχνικής όσο και προσωπικότητας, για να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ιστορία της Ferrari. Ελπίζω πως θα εμπλουτίσει πολύ σύντομα και με άλλες διακρίσεις την καριέρα του».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.