Οι πρώτοι «πιλότοι» της Superleague Formula

Ανακοινώθηκαν τα πρώτα ονόματα των αναβατών που θα πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα της Superleage formula στο Ασεν της Ολλανδίας.

Ανακοινώθηκαν τα πρώτα ονόματα των αναβατών που θα πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα της Superleage formula στο Ασεν της Ολλανδίας (4-5/6).
 
Ανάμεσα στα ονόματα αυτά είναι και του, Γκρεγκ Ντόλμπι που τερμάτισε στην 2η θέση και στις δυο προηγούμενες σεζόν. «Έχω ακόμα ανοιχτούς λογαριασμούς με την Superleague Formula, καθώς και τις δύο προηγούμενες σεζόν έφτασα σε απόσταση αναπνοής από τον τίτλο. Ο στόχος μου για το 2011 είναι μόνο ένας: το υψηλότερο σκαλί του βάθρου. Μία από τις μεγαλύτερες αποφάσεις που έπρεπε να πάρω τον χειμώνα που μας πέρασε ήταν αν θα παραμείνω στην Alan Docking Racing, καθώς υπήρχαν και άλλες πολύ καλές προσφορές συνεργασίας.

Ωστόσο η ομάδα είναι κάτι σαν μια μεγάλη οικογένεια και για μένα ήταν το μόνο μέρος που επιθυμούσα να βρίσκομαι. Στην ομάδα υπάρχει μία τεράστια επιθυμία να κατακτήσει το Πρωτάθλημα περισσότερο από κάθε άλλη φορά, όλοι είναι ενθουσιασμένοι και θετικοί ενώ ταυτόχρονα το διασκεδάζουν. Είναι ένα καταπληκτικό περιβάλλον να δουλεύει κανείς», δήλωσε ο Άγγλος «πιλότος».
 
Την σκυτάλη των δηλώσεων πήρε και ο Τζον Μάρτιν ο οποίος μίλησε κυρίως για τις προσδοκίες που έχει από την διοργάνωση αυτή. «Ανυπομονώ να οδηγήσω το μονοθέσιο και να ξανακούσω τον ήχο του V12 κινητήρα του. Την προηγούμενη σεζόν τερμάτισα σε υψηλή θέση, με νίκη στον πρώτο αγώνα και στον μεγάλο τελικό της Navarra. Όλο τον χειμώνα προπονήθηκα σκληρά ώστε να διατηρηθώ στο επίπεδο της περσινής σεζόν, που με είχε οδηγήσει στο να κερδίσω έξι αγώνες, να κατακτήσω 10 πόντιουμ, να πάρω 2 pole positions και να βρεθώ έξι φορές στην πρώτη γραμμή εκκίνησης μέσα στο 2010»
 
Τη χώρα της Γερμανίας θα εκπροσωπήσει ο Μαξ Βίσελ που το 2009 και το 2010 τερμάτισε τρίτος. Ενώ μετά το επιτυχημένο δοκιμαστικό με την ομάδα της Atech Reid GP, ο Τσέχος οδηγός, Φίλιπ Σαλακουάρντα θα αποτελέσει την καινούργια συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Superleague formula.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.