Έτοιμο για Grand Prix το Μπαχρέιν

Στη διάθεση της παγκόσμιας ομοσπονδίας έχει τεθεί και πάλι η πίστα του Μπαχρέιν.
Δημοσίευση: 07/05/2011 - 16:42

Στη διάθεση της παγκόσμιας ομοσπονδίας έχει τεθεί και πάλι η πίστα του Μπαχρέιν. Οι ιθύνοντες της αραβικής χώρας τονίζουν πως η έκρυθμη πολιτική κατάσταση που είχε οδηγήσει στην αναβολή του συγκεκριμένου αγώνα, αποτελεί πλέον παρελθόν και είναι στην κρίση της FIA το πότε θα οριστεί η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα. Από την πλευρά τους, οι ιθύνοντες της παγκόσμιας ομοσπονδίας θα μελετήσουν την κατάσταση και θα λάβουν την οριστική τους απόφαση, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να μη διεξαχθεί εφέτος αγώνας στην συγκεκριμένη πίστα.

Ο πρόεδρος της πίστας του Μπαχρέιν, Αλ Ζαγιάνι δήλωσε στο περιθώριο του αγώνα της Τουρκίας: «Αν εξαρτάται από εμάς, είμαστε έτοιμοι. Θα είμαστε χαρούμενοι αν αυτό πραγματοποιηθεί, αλλά δυστυχώς αυτό δεν είναι δκή μας απόφαση. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες. Ελπίζουμε για το καλύτερο. Ήταν δική μας απόφαση να το αναβάλουμε, αλλά τώρα τα πράγματα είναι ήρεμα, η ζωή έχει επιστρέψει στους κανονικούς ρυθμούς».

Και συμπλήρωσε: «Πρέπει να βρούμε μια λύση με τη FIA για το αν θα γίνει ο αγώνας ή όχι και αν πραγματοποιηθεί, τότε θα πρέπει να βρούμε μια ημερομηνία. Εμείς δεν έχουμε κανέναν περιορισμό».