F1: “Εκατοστάρης” στην Καταλονία ο Χάμιλτον


Ο Λούις Χάμιλτον συνεχίζει να γράφει την δική του χρυσή ιστορία στον κόσμο της F1, αφού στις κατατακτήριες δοκιμές στο Grand Prix της Καταλονίας, κατάφερε να πάρει την 100η Pole Position της καριέρας του. Στην 2η θέση ο Μαξ Φερστάπεν και στην 3η ο Βάλτερι Μπότας.

Χωρίς να εντυπωσιάσει και χωρίς να ξεπεράσει τον εαυτό του ο Βρετανός οδηγός κατάφερε να κάνει τον ταχύτερο γύρο, αφήνοντας όλους τους άλλους πίσω του και να δει την εκκίνηση του Grand Prix της Καταλονίας χωρίς να έχει κανέναν μπροστά του.

Αυτό θα γίνει για 100η φορά στην καριέρα του κορυφαίου πιλότου στην σύγχρονη ιστορία του σπορ και μάλιστα ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής (όσες και ο Σουμάχερ και πλέον είναι θέμα χρόνου να τον ξεπεράσει), διευρύνει τη διαφορά του από τους Μίκαελ Σουμάχερ που είχε (επισήμως) 68 Pole Posiotions και ton Άιρτον Σένα που είχε 65 Pole Posiotions. Άλλες εποχές τότε, άλλος ο ανταγωνισμός, αλλά ξεκάθαρα όταν μιλάμε για τον Λούις Χάμιλτον, μιλάμε για τον κορυφαίο πιλότο της γενιάς του και πλέον έναν εκ των κορυφαίων όλων των εποχών.

Περισσότερα σε λίγο…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.