Η ώρα του Friday Boxing Night (video)

Η μεγάλη βραδιά της πυγμαχίας έφτασε. Η βραδιά που τα μαχητικά αθλήματα στην Ελλάδα περίμεναν χρόνια, αναμένεται να γράψει ιστορία και να πάει το άθλημα ένα βήμα πιο μπροστά.

Η μεγάλη βραδιά της πυγμαχίας έφτασε. Η βραδιά που τα μαχητικά αθλήματα στην Ελλάδα περίμεναν χρόνια, αναμένεται να γράψει ιστορία και να πάει το άθλημα ένα βήμα πιο μπροστά. 

Η υπεράσπιση ενός Παγκόσμιου τίτλου, της WBO, από Ελληνίδα αθλήτρια είναι το μεγάλο γεγονός. Η Χριστίνα “Μέδουσα” Λιναρδάτου θα βρεθεί στο ίδιο ρινγκ με την σκληρή Ντέινα Χομπς για να κρατήσει στην Ελλάδα τον Παγκόσμιο τίτλο της WBO. 

Ο Στέλιος Παπαδόπουλος, που πλέον κάνει μεγάλα βήματα στην επαγγελματική πυγμαχία στην Αμερική, έρχεται στην Ελλάδα για  αν παίξει με τον Βολοντιμίρ Κοτιένκο. 

Εκείνος όμως που τάραξε τα νερά με τον ερχομό του στην Ελλάδα είναι ο Τζωρτζ Καμπόσος Τζούνιορ, ο Ελληνοαυστραλός, Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Πρωταθλητής Αυστραλίας και Πρωταθλητής Ωκεανίας. Ο Έλληνας, όπως δηλώνει ο ίδιος, έρχεται για πρώτη φορά στην πατρίδα των προγόνων του και δηλώνει πιο έτοιμος από ποτέ να κάνει τους συμπατριώτες του περήφανους. 
Ο Ferocius όπως τον λένε, θα αντιμετωπίσει τον 20χρονο, Βενεζουελάνο Ρίτσαρντ Πένα, ο οποίος μάλιστα παρουσιάστηκε ιδιαίτερα προκλητικός στην ζύγιση των αθλητών λέγοντας πως ήρθε για να κόψει το χαμόγελο του Καμπόσου και να τον βγάλει νοκ άουτ. 
Όπως ήταν λογικό η δήλωση αυτή “τρέλανε” τον Έλληνα πυγμάχο ο οποίος τόνισε με έντονο ύφος πως απόψε το βράδυ θα μάθει με ποιον έχει να παίξει. 

 Το Ολυμπιακό κέντρο Γαλατσίου αναμένεται κατάμεστο και η Nova θα είναι παρούσα, καθώς θα μεταδώσει ζωντανά και αποκλειστικά στο NovasportsHD και στα social media του Novasports σε Facebook και YouTube, τους τρεις αγώνες του main event. Από τις 21:30 ο Διονύσης Στρούμπος στην περιγραφή και ο Νίκος Βόπης στο ρεπορτάζ θα σας μεταφέρουν όλα όσα θα γίνουν στην μεγάλη πυγμαχική βραδιά. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.