Βόμβα Dana White: “Τέλος για το UFC η Cyborg”

Από την ήττα της από τη Nunes και μετά η Cyborg δείχνει να έχει χάσει την ηρεμία της και το καθαρό της μυαλό. Επίσης με τις κινήσεις της, της δηλώσεις και τα όσα κάνει κυρίως μέσα από τα social media έφερε τον promoter του UFC στα όρια του.

Από την ήττα της από τη Nunes και μετά η Cyborg δείχνει να έχει χάσει την ηρεμία της και το καθαρό της μυαλό. Επίσης με τις κινήσεις της, της δηλώσεις και τα όσα κάνει κυρίως μέσα από τα social media έφερε τον promoter του UFC στα όρια του. 
Ο Dana White σε τηλεοπτική του συνέντευξη παρουσιάστηκε τρομερά ενοχλημένος από την Cyborg σε τέτοιο βαθμό που αποκάλυψε πως αποφάσισε να την αποδεσμεύσει από το συμβόλαιο που έχει με το UFC. 

Ο ισχυρός άνδρας του κορυφαίου μαχητικού promotion MMA στον κόσμο, μίλησε με σκληρά λόγια για την πρώην Πρωταθήτρια σε τέτοιο βαθμό που θα έλεγε κανείς πως πλέον θεωρεί πως η Cyborg κάνει κακό όχι μόνο στο δικό του promotion  αλλά και στο άθλημα γενικά. 

“Όλες αυτές τις βλακείες τις λέει για να αποφύγει την ρεβάνς με την Amanda Nunes.
Το μήνυμα ελήφθη. Το ΄πιασα. Θα την αποδεσμεύσω από το συμβόλαιό της. Δεν θα κάνω αντιπρόταση εάν άλλη διοργάνωση θελήσει να την αποκτήσει”, τόνισε αρχικά ο White. Για το… buylling για το οποίο η Cyborg κατηγόρησε τον promoter ο White απάντησε “Ποτέ δεν το έκανα, εγώ τότε είχα πει, ως απάντηση σε ερώτηση δημοσιογράφου, πως μοιάζει με σωματικά με τον Wanderlei Silva. Λίγο καιρό αργότερα πιάστηκε ντοπέ. Μάλιστα πιάστηκε να έχει κάνει χρήση μίας πολύ επικίνδυνης ουσίας και οι αντίπαλές τις αρνούνταν να παίξουν γιατί δήλωναν πως η Cyborg κλέβει”. 
Τέλος, ο White παρουσιάστηκε τόσο αποφασισμένος για το τι θα κάνει με την Βραζιλιάνα που τόνισε πως “ας πάει στο Bellator (ανταγωνιστική διοργάνωση), ας κάνει ότι θέλει, ας πάει όπου θέλει να βρει τα εύκολα παιχνίδια που ζητά, εγώ θα βάλω τον δικηγόρο μου να της στείλει το χαρτί της αποδέσμευσης, δεν θέλουμε ως UFC δουλειές με την Cyborg”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.