Κουρούνη: Όλα τα χρήματα θα πάνε στον μικρό Θρύλο

Η σπουδαία Ελληνίδα πυγμάχος, Κάλλια Κουρούνη, πήρε μία απόφαση που αξίζει πολλά συγχαρητήρια και δείχνει την κοινωνική ευαισθησία που την διακρίνει.

Η σπουδαία Ελληνίδα πυγμάχος, Κάλλια Κουρούνη, πήρε μία απόφαση που αξίζει πολλά συγχαρητήρια και δείχνει την κοινωνική ευαισθησία που την διακρίνει. 

Πιο συγκεκριμένα η “Pink Tyson” ανακοίνωσε πως όλα τα χρήματα που θα πάρει για τον ερχόμενο αγώνα της στο Λονδίνο θα τα δωρίσει στην οικογένεια του μικρού Loui Legend, ο οποίος πάσχει εκ γενετής από το Σύνδρομο Treacher-Collins. 

Η ίδια ανέφερε σε ποστάρισμά της :

«Όλα τα χρήματα του επόμενου αγώνα μου θα πάνε στον νέο μου φίλο. Σας παρακαλώ βοηθήστε και αγοράστε ένα εισιτήριο ασχέτως εάν έρθετε ή όχι. Πρέπει να βοηθήσουμε όλοι αυτό τον μικρό Θρύλο. Υπάρχουν εισιτήρια των 40 , 70 λιρών και VIP στα 100.»

O Loui είναι ένας μαχητής της ζωής και η οικογένειά του συγκεντρώνει χρήματα ώστε να καταφέρει να μεταβει στις ΗΠΑ για επέμβαση που θα αλλάξει εξ’ολοκλήρου την ζωή του Loui.

Η Κάλλια Κουρούνη αναμετράται στις 27 Σεπτεμβρίου με την Ιταλίδα Monica Gentili, ο αγώνας θα γίνει στο York Hall του Λονδίνου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.