Khabib Nurmagomedov, ο απόλυτος κυρίαρχος

Είναι πλέον ασταμάτητος. Ο Nurmagomedov κατάφερε να νικήσει και τον Αμερικανό Poirier και πλέον να είναι ο απόλυτος ηγέτης της κατηγορίας.

Στον πρώτο γύρο μετά το πρώτο λεπτό του UFC 242 ο Nurmagomedov κατάφερε να στείλει το παιχνίδι εκεί που έχει πλεονέκτημα. Δηλάδή στο έδαφος. Ο Νταγκεστανός κατάφερε να “βαανίσει” τον Αμερικανό και κουράζοντας τον άρχισε να φθήρει τον Poirier.

Στον δεύτερο γύρο ο Poirier προσπάθησε να βάλει περισσότερη πυγμαχία στο παιχνίδι του και όσο τα κατάφερνε φανόταν να ισορωπεί απέναντι στον Nurmagomedov. Ο Νταγκεστανός έδειξε να τραντάζεται και να πονά και κάνοντας βήματα προς τα πίσω έψαχνε την… τρύπα, ώστε να πάει σε λαβή που θα έστελνε και πάλι τον αγώνα στο έδαφος. Αυτό το κατάφερε με το  δεύτερο takedown και είχε και πάλι πλεονέκτημα στο παιχνίδι. 

Στον τρίτο γύρο ο Poirier τα έπαξε όλα για όλα ψάχνοντας το χτύπημα που θα του δώσει σοβαρό προβάδιμα ακόμη και για ΤΚΟ ή ΚΟ. Όμως όσο και να προσπάθησε δεν τα κατάφερε. Το άγγιξε όμως, όταν με μία πολύ εντυπωσιακή “γκιλοτίνα” τράξηξε στο καναβάτσο τον Nurmagomedov. Εκεί πολλοί πίστεψαν οτι τα πράγματα θα είναι “σκούρα” για τον Νταγκεστανό. Όμως ο Nurmagomedov βρήκε και πάλι τον τρόπο να βγει από την παγίδα και όχι μόνο, αλλά γύρισε καταπληρκικά το σώμα του και βρήθηκε να “πνίγει” τον Poirier από πίσω με τέτοια δύναμη που ο Αμερικανός δεν άντεξε και χτυπώντας το χέρι του έδειξε ότι παραιτείται της μάχης. 

*Δείτε όλο τον αγώνα με έναν –για ακόμα μια φορά- καταπληκτικό Nurmagomedov.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.