"Χρυσό" συμβόλαιο για την Λιναρδάτου στην Αμερική

Δημοσίευση: 30/08/2019 - 21:02
Το πάθος, οι ικανότητες και η δουλειά της Χριστίνας "Μέδουσα" Λιναρδάτου, καθώς και του προπονητή της Μάνι Λαβδάκη, ήταν δεδομένο πως θα αλλάξουν το στάτους της Ελληνικής πυγμαχίας. 

Από χθες η Ελληνίδα, με ρίζες από τη Δομινικανή Δημοκρατία, Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, θα βρίσκεται στο δυναμικό μίας από τις μεγαλύτερες εταιρίες pormotion στον χώρο της πυγμαχίας. 

H «DiBella Entertainment» ανακοίνωσε πως εντάσσει στο δυναμικό της την παγκόσμια πρωταθλήτρια της WBO Χριστίνα "Μέδουσα" Λιναρδάτου.

Η 31χρονη Ελληνίδα πυγμάχος κατέκτησε τον τίτλο της WBO στις 24 Μαρτίου επικρατώντας με νοκ άουτ στον 6ο γύρο, της αήττητης μέχρι εκείνη την στιγμή Kandi Wyatt. Η αθλήτρια Perseas Boxing Club στις 7 Ιουνίου υπερασπίστηκε και διατήρησε τον τίτλο της αυτή τη φορά απέναντι στην επίσης αήττητη μέχρι εκείνη την στιγμή Deanha Hobbs στο Κλειστό Γαλατσίου.

Ο Lou DiBella δήλωσε για την συμφωνία με την Λιναρδάτου :

«Έχω την τιμή να φέρνω ακόμα μία παγκόσμια πρωταθλήτρια στην οικογένεια DiBella.

Με το πυγμαχικό στυλ της που αγαπούν οι φανς και με την προθυμία της να αγωνιστεί οπουδήποτε στον κόσμο, η Χριστίνα θα γίνει μεγάλο αστέρι στην γυναικεία πυγμαχία.

Ο μάνατζέρ της Brian Cohen και εγώ έχουμε μεγάλα σχέδια και είμαστε ενθουσιασμένοι να δούμε την καριέρα της να μεγαλώνει από εδώ και πέρα.»Από την μεριά της η Χριστίνα Λιναρδάτου ανέφερε για αυτή την μεγάλη συμφωνία στην επαγγελματική πυγμαχική της καριέρα:

Από την πλευρά της ο κορυφαία Ελληνίδα πυγμάχος, δήλωσε: 

«Το πάθος του Lou DiBella και η δράση του στον χώρο μιλούν από μόνα τους.

Για πολλά χρόνια ο Lou δεν έχει υπάρξει μόνο ένας από τους καλύτερους promoters, αλλά και ένας αληθινός υποστηρικτής και μαχητής για την γυναικεία πυγμαχία, δουλεύοντας με κορυφαίες διεκδικήτριες τίτλων και παγκόσμιες πρωταθλήτριες.

Έχω εμπιστοσύνη πως θα μου δώσει μεγάλες ευκαιρίες ώστε να πάω την καριέρα μου στο επόμενο επίπεδο.»Όπως είναι λογικό η ίδια είναι ενθουσιασμένη και δεν το κρύβει: 
Την ίδια ώρα η Λιναρδάου ετοιμάζεται για έναν από τους μεγαλύτερους αγώνες της καριέρας της απέναντι στην Κέιτι Τέιλορ τον ερχόμενο Νοέμβριο.