Χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωάθλημα κικ μπόξινγκ ο Λαζαρίδης

Ανήμερα της ονομαστικής του εορτής ο Αλέξανρος Λαζαρίδης κατέκτησε του το χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Kickboxing U18 της WAKO με τα χρώματα της Ελλάδας.
Δημοσίευση: 30/08/2019 - 20:36
Ανήμερα της ονομαστικής του εορτής ο Αλέξανρος Λαζαρίδης κατέκτησε του το χρυσό μετάλλιο  στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Kickboxing U18 της WAKO με τα χρώματα της Ελλάδας. Το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα διεξάγεται στην πόλη Győr της Ουγγαρίας και 16χρονος Έλληνας αθλητής βρέθηκε στην κορυφή της κατηγορίας των -60 κιλών μεταξύ 10 αθλητών έπειτα από τρεις αναμετρήσεις στις οποίες επικράτησε με εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Πρώτο του... θύμα ο Κιρίλ Μπίλαϊ από την Ουκρανία, στη συνέχεια βρήκε μπροστά του τον Ρώσο Κουτσάεφ Ναζμούτιν και στον τελικό "σκόριπισε" τον Πολωνό Χερμπ Γκνιέβομιρ, τον οποίο έστειλε στο νοσοκομείο για εξετάσεις. 

Ο αθλητής του Γιώργου Χαλκίδη και του Μπάμπη Παπαδόπουλου, από το BG Academy, είχε στην γωνία του τον έμπειρο Κώστα Αθανασόπουλο από τους Fighters και έδειξε πως το Ελληνικό κικ μπόξινγκ μπορεί να πετύχει πολλά.