Από μοντέλο, φωτογράφος σε κλαμπ και ποδοσφαιριστής στο WWE (pics)

Το να γίνεις superstar στο WWE μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι. Χρειάζεται προσπάθεια και θυσίες, αρκετές μάλιστα. Το novasports.gr έψαξε και σας παρουσιάζει 13 από τους superstar του WWE, οι οποίοι εγκατέλειψαν τη δουλειά τους και όχι μόνο για να ασχοληθούν με την επαγγελματική πάλη.

Το να γίνεις superstar στο WWE μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι. Χρειάζεται προσπάθεια και θυσίες, αρκετές μάλιστα. Το novasports.gr έψαξε και σας παρουσιάζει 13 από τους superstar του WWE, οι οποίοι εγκατέλειψαν τη δουλειά τους και όχι μόνο για να ασχοληθούν με την επαγγελματική πάλη.

Βινς Μακ Μάχον
Μέχρι το 1980 ο Βινς Μακ Μάχον διοργάνωνε αγώνες χόκεϊ και ποπ συναυλίες, όμως στη συνέχεια ξεκίνησε να διοργανώνει αγώνες πάλης στην εταιρεία Capitol Wrestling Corporation ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του. Περιστασιακά πήρε μέρος σε αγώνες πάλης, παρά τις αντιρρήσεις του πατέρα του, ενώ ως επιχειρηματίας, έχει εξαγοράσει τα δικαιώματα των WCW και ECW και κατάφερε να επικρατήσει στον χώρο με την δική του εταιρεία, η οποία είναι παγκοσμίως γνωστή.

Σάμερ Ρέι
Η Ντανιέλ Μοϊνέτ ή «Σάμερ Ρέι» όπως είναι γνωστή στα ρινγκ πριν ασχοληθεί με το WWE ήταν μοντέλο και παίκτρια του Αμερικανικού φούτμπολ (7×7 και παίζεται με πιο αποκαλυπτικά ρούχα). Τα πρώτα της βήματα στην πάλη τα έκανε τον Νοέμβριο του 2011, όταν και υπέγραψε συμβόλαιο με το WWE. Τον Απρίλιο του 2013, Η Σάμερ Ρέι έκανε το ντεμπούτο της στο WWE Raw ως η μάνατζερ του παλαιστή Φαντάγκο, ενώ τον Οκτώβριο του 2014 άρχισε να παλεύει στο Raw.

Τριπλ Έιτς
Ο Πολ Μάικλ Λέβεσκ ή Τριπλ Έιτς ίσως είναι ο μοναδικός από τους 13 superstar, ο οποίος ήταν πιο κοντά στο WWE, αφού πριν ασχοληθεί με την πάλη ήταν ιδιοκτήτης γυμναστηρίου. Ο Αμερικανός  είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους παλαιστές του WWE, καθώς έχει γίνει 13 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής (8 φορές WWE και 5 φορές Βαρέων Βαρών). Αγωνίζεται κυρίως μόνος του, αλλά ήταν και μέλος σε θρυλικές ομάδες του WWE, την D-Generation X, αλλά και την Evolution.

Ρενέ Γιανγκ
Η Ρενέ Γιανγκ πριν ασχοληθεί με το WWE ήταν παρουσιάστρια αγώνων πάλης. Τον Οκτώβριο του 2012 ωστόσο  η Καναδέζα υπέγραψε συμβόλαιο με το WWE και 1,5 χρόνο μετά (Μάρτιο του 2013) έκανε το ντεμπούτο της στο επεισόδιο του Smack Down.

Πολ Χέιμαν
Από φωτογράφος σε νυχτερινά μαγαζιά στο WWE. Ο Πολ Χέιμαν το 1985 ξεκίνησε να εργάζεται ως φωτογράφος στο παγκόσμιας φήμης νυχτερινό κέντρο «New York City», ωστόσο πολύ γρήγορα έκανε… στροφή στην επαγγελματική πάλη. Ξεκίνησε την καριέρα του το 1987 ως μάνατζερ άλλων παλαιστών. Το 1988, αποκτήθηκε από το World Championship Wrestling, στο οποίο συνέχισε ως μάνατζερ, έως και το 1993 και από τα χέρια του πέρασαν μεγάλα ταλέντα, όπως ο θρυλικός Αντερτέικερ. Παράλληλα ασχολήθηκε με το  Eastern Championship Wrestling, ενώ στη συνέχεια έγινε σχολιαστής στο WWE.

Εύα Μαρι
Από τις πασαρέλες και το θέατρο στο WWE. Η Νάταλι Μαρι Κόιλι ή Εύα Μαρι, όπως παρουσιάζεται στα ρινγκ πριν ασχοληθεί με την επαγγελματική πάλη εργαζόταν ως μοντέλο και ηθοποιός. Το 2013 ωστόσο η 30χρονη Αμερικανίδα καλλονή υπέγραψε συμβόλαιο με το WWE και μέχρι σήμερα έχει πάρει μέρος σε πολλούς αγώνες.

Ρόμαν Ρέινς
Ο Λέατι Τζόσεφ Ανοάι πριν ασχοληθεί με την επαγγελματική πάλη ήταν παίκτης του Καναδικού φούτμπολ και είχε φορέσει τις φανέλες των Μινεσότα Βίκινγκς και Τζάκσονβιλ Τζάγκουαρς. Το 2008 ωστόσο αποφάσισε να κάνει… στροφή στην πάλη και το 2010 υπέγραψε συμβόλαιο με το World Wrestling Entertainment και στάλθηκε στο θυγατρικό FCW για να εκπαιδευτεί. Μέχρι το τέλος 2012 κατάφερε να κατακτήσει το Ομαδικό Πρωτάθλημα μαζί με τον Μάικ Ντάλτον. Παράλληλα, έκανε το ντεμπούτο του στο σόου για ανερχόμενους παλαιστές, το NXT.

Μάικλ Κόουλ
Από δημοσιογράφος, παλαιστής. Ο Μάικλ Σιν Κούλθαρντ ή Μάικλ Κόουλ όπως είναι γνωστός στα ρινγκ ξεκίνησε την καριέρα του ως δημοσιογράφος σε ένα ραδιόφωνο στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Από το 1988 έως και το 1996, κάλυψε πολύ σημαντικά γεγονότα των Η.Π.Α., όπως καμπάνιες του Μπιλ Κλίντον και του Μάικλ Δουκάκης, ενώ έκανε ρεπορτάζ και στον πόλεμο στην Γιουγκοσλαβία. Ένα χρόνο αργότερα ξεκίνησε τη συνεργασία με το WWE. Άρχισε ως δημοσιογράφος στα παρασκήνια την περίοδο 1997-1999, στο τηλεοπτικό πρόγραμμα Raw. Από το 2000 ως το 2008 ήταν σχολιαστής στο τηλεοπτικό πρόγραμμα SmackDown. Από το 2009 έως και σήμερα είναι σχολιαστής στο Raw. Εκτός από χρέη σχολιαστή, από το 2008 συμμετέχει και σε διάφορα σενάρια, ενώ έχει αγωνιστεί ως παλαιστής σε ορισμένες περιπτώσεις.

Σέιμους
Από… πορτιέρης σε νυχτερινά κλαμπ και σωματοφύλακας του Μπόνο (τραγουδιστής του συγκροτήματος των U2),
επαγγελματίας παλαιστής. Ο Στίβεν Φαρέλι ή Σέιμους σε ηλικία 31 ετών αποφάσισε να ασχοληθεί με την πάλη και μέχρι σήμερα έχει κατακτήσει δύο φορές το Διεθνή Πρωτάθλημα Βαρέων Βαρών στο Irish Whip Wrestling και τρία παγκόσμια πρωταθλήματα στο WWE.

Γουέιντ Μπάρετ
Ο Στιούαρτ Αλεξάντερ Μπένετ ή Γουέιντ Μπάρετ πριν ασχοληθεί με την επαγγελματική πάλη ήταν καθηγητής Βιολογίας. Καμία απολύτως σχέση δηλαδή το ένα με το άλλο, ωστόσο φαίνεται πως τα καταφέρνει πολύ καλά στο νέο του επάγγελμα. Ξεκίνησε την καριέρα του, συμμετέχοντας στο NXT, έναν διαγωνισμό με άλλους ανερχόμενους παλαιστές και μέχρι σήμερα έχει πανηγυρίσει πολλές νίκες.

Ντέιβιντ Οτάνγκα
Μπορεί να ήταν αριστούχος στο σχολείο, να σπούδασε δικηγορία και ψυχολογία, ωστόσο η μεγάλη του αγάπη ήταν η επαγγελματική πάλη. Ο Ντέιβιντ Οτάνγκα παράτησε τα… πάντα και από το 2008, όταν και υπέγραψε συμβόλαιο με το WWE ασχολείται με την πάλη σε επαγγελματικό επίπεδο. Τον Φεβρουάριο του 2010, συμμετείχε στην πρώτη σεζόν του νέου προγράμματος της εταιρείας NXT και έφτασε μέχρι τον τελικό, κατακτώντας τη δεύτερη θέση.

Ράντι Όρτον
Από ναύτης στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, superstar στο WWE. Ο λόγος για τον Ράνταλ Κιθ Όρτον, ο οποίος πριν ασχοληθεί με την επαγγελματική πάλη ήταν ναύτης. Ξεκίνησε να ασχολείται με την επαγγελματική πάλη το 2000 και εκπαιδεύτηκε από τον πατέρα του “Καουμπόι” Μπομπ Όρτον, ενώ έκανε τον διαιτητή μερικές φορές στο ξεκίνημά του. Το 2001 υπέγραψε στο WWE για να μπει στη θυγατρική του εταιρεία, όπως και έγινε και μέχρι σήμερα έχει κατακτήσει οκτώ φορές το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βαρέων Βαρών WWE, τέσσερις φορές το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βαρέων Βαρών, μία φορά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ομάδων και μία φορά το Διηπειρωτικό πρωτάθλημα.

Λάνα
Η Κάθριν Τζόι Πέρι ή Λάνα όπως είναι γνωστή στα ρινγκ πριν ασχοληθεί με την πάλη σε επαγγελματικό επίπεδο, εργάστηκε ως μοντέλο, χορεύτρια, ηθοποιός και τραγουδίστρια. Από το 2013 ωστόσο αποφάσισε να ακολουθήσει έναν διαφορετικό δρόμο στην καριέρα της. Υπέγραψε συμβόλαιο με το WWE και μέχρι σήμερα εργάζεται ως μάνατζερ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.