Μην τα παρατάς ποτέ στα κανάλια Novasports!

Πέντε συγκλονιστικές ιστορίες από αθλητές μαχητικών τεχνών αποκαλύφθηκαν στο ντοκιμαντέρ «Μην τα παρατάς ποτέ» που προβλήθηκε στα κανάλια Novasports!

Πέντε συγκλονιστικές ιστορίες από αθλητές μαχητικών τεχνών αποκαλύφθηκαν στο ντοκιμαντέρ «Μην τα παρατάς ποτέ» που προβλήθηκε στα κανάλια Novasports! Συγκεκριμένα, οι Βαγγέλης Χατζής, Χρήστος Πετρούτσος, Αλέξανδρος Νικολαϊδης, Βασίλης Καραγιαννίδης και Γιάννη Μουστάκας, άνοιξαν την καρδιά τους στο δημοσιογράφο των αθλητικών καναλιών της Nova, Διονύση Στρούμπο και αναφέρθηκαν στην πίκρα τους, στην απογοήτευση τους, στο πείσμα τους, στη θέληση για ζωή και τελικά στην επάνοδο τους στο ρινγκ, έπειτα από ατυχήματα που λίγο έλειψε να τους στερήσουν την καριέρα.


Ο πυγμάχος Βαγγέλης Χατζής, αναφέρθηκε στον ακρωτηριασμό που είχε στο δεξί του χέρι,  ο αθλητής του ΜΜΑ, Χρήστος Πετρούτσος μίλησε για τα συντριπτικά κατάγματα που έπαθε και στους δύο αστραγάλους με βίδες, λάμες και μοσχεύματα, ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, για το ατύχημα που είχε με μηχανή, που του προκάλεσε ρήξη πνεύμονα και πολλαπλές επεμβάσεις σε χέρι και πόδι, και ο Βασίλης Καραγιαννίδης, για την προσπάθεια που έκανε να επανέλθει στην ενεργό δράση, αφού είχε μείνει σχεδόν ανάπηρος από κήλη στη σπονδυλική στήλη. Τέλος, ο Γιάννης Μουστάκας ο οποίος επέστρεψε ύστερα από σοβαρότατο πρόβλημα παχυσαρκίας, αναφέρθηκε στο πως είχε φτάσει τα 215 κιλά και φλέρταρε δύο φορές με τον θάνατο.


Το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί και σε επανάληψη την Τρίτη 11 Νοεμβρίου στις 20:00 από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD και θα είναι διαθέσιμο μέσω του Web TV του Novasports.gr.


Novasports. Όλα για την ομάδα σου!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.