Με 14 μετάλλια επιστρέφει η Εθνική

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η εμφάνιση της Ελλάδας, στο 19ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ταε κβον ντο itf Ανδρών και Γυναικών, το οποίο ολοκληρώθηκε στην Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας, με την συμμετοχή των κορυφαίων αθλητών του κόσμου, από 87 χώρες.

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η εμφάνιση της Ελλάδας, στο 19ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ταε κβον ντο itf Ανδρών και Γυναικών, το οποίο ολοκληρώθηκε στην Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας, με την συμμετοχή των κορυφαίων αθλητών του κόσμου, από 87 χώρες. 

Στα 13 μετάλλια των δύο πρώτων ημερών των τελικών ήρθε να προστεθεί και το χάλκινο των γυναικών στο ομαδικό και έτσι το τελικός απολογισμός για την Εθνική μας ομάδα είναι 5 ασημένια και 9 χάλκινα μετάλλια.

Για μια ακόμα φορά τα τελευταία χρόνια η Εθνική μας έδειξε το πολύ υψηλό επίπεδο της χώρας μας στο άθλημα. Μοναδική απουσία αυτή του χρυσού μεταλλίου που τελικά δεν ήρθε, παρά τις υπερπροσπάθειες όλων. Πάντως αυτή ήταν η καλύτερη εμφάνιση που έχει κάνει μέχρι σήμερα η χώρα μας σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.  

Η τελική Ελληνική συγκομιδή των 14 μεταλλίων…

5 Ασημένια μετάλλια: Ντόβας Παναγιώτης (Tul 4 Dan), Κοκκάλας Παναγιώτης (Tul 3 Dan), Ντόβας Παναγιώτης (-71 κ.), Λεκατσά Μαρία (-63 κ.), Πάτακα Σταυρούλα (+75 κ.)

8 Χάλκινα μετάλλια: Στασινοπούλου Βασιλική (Tul 4 Dan), Τσαταλμπασίδου Ελένη (Tul 3 Dan), Ιωαννίδου Γεωργία (Tul 1 Dan), Καζαντζίδης Δημήτριος (-57 κ.), Καλακίδης Χρήστος (-85 κ.), Μιχαηλίδου Θεογνωσία (-57 κ.), Κηπουρού Άννα-Μαρία (-75 κ.), Ομαδικό Γυναικών και Ομαδικό Γυναικών στην Μάχη.

Το 19ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ταε κβον ντο itf ολοκληρώθηκε με εντυπωσιακό τρόπο, στην Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας, με τους τελικούς αγώνες του  ομαδικού  μάχης  ανδρών  και  γυναικών να γίνονται στο  Αρχαίο  Θέατρο  της πόλης. 

Οι  εντυπώσεις  από  όλες  τις  χώρες  ήταν  πολύ  καλές  και  οι  διοργάνωση  άψογη  από κάθε  άποψη. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.