Ronda Rousey: Η πίο sexy αθλήτρια του ΜΜΑ (pics)

Δεν είναι απλά μια αθλήτρια του ΜΜΑ. Είναι Ολυμπιονίκης, είναι Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, είναι μοντέλο και πλέον είναι και ηθοποιός.

Δεν είναι απλά μια αθλήτρια του ΜΜΑ. Είναι Ολυμπιονίκης, είναι Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, είναι μοντέλο και πλέον είναι και ηθοποιός. Θα μπορούσε κάλλιστα να παίξει και στη μεταφορά του παιδικού παραμυθιού «Το ασχημόπαπο», κάνοντας και τους δύο ρόλους. Αυτόν του ασχημόπαπου και εκείνον του κύκνου.

Η Ρόντα Ρούσεϊ είναι ότι πιο hot υπάρχει στον χώρο του γυναικείου ΜΜΑ και όχι μόνο. Πολλοί την θεωρούν την πιο sexy αθλήτρια μαχητικών τεχνών.

Δεν ήταν πάντα έτσι όμως. Η Ρόντα, ήταν μια χοντρούλα, ξανθιά, αθλήτρια του Judo, στις οποίας, όμως, πάντα διέκρινες τα ωραία χαρακτηριστικά. Η νεαρή Judoka από την Καλιφόρνια, από τα 11 της χρόνια όπου και ξεκίνησε το άθλημα είχε στόχο την Εθνική ομάδα των ΗΠΑ και τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς αγώνες. Με πολύ προσπάθεια και κόπο, κατάφερε να γίνει μέλος της Αμερικανικής Ολυμπιακής ομάδας και να λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς στο Πεκίνο και μάλιστα να ανέβει στο βάθρο κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο και ταυτόχρονα έγινε η πρώτη γυναίκα που κατακτά στο Judo μετάλλιο για τις ΗΠΑ. Η Ρόντα Ρούσεϊ κατάφερε να κατακτήσει 5 μετάλλια, εκ των οποίων τα 3 χρυσά, σε Παναμερικανικούς αγώνες και ένα ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Judo του 2007 στο Ρίο της Βραζιλίας.

Το Judo πλέον αποτελεί μια ευχάριστη ανάμνηση για την ίδια, αφού επέλεξε να αφήσει πίσω της την αθλητική καριέρα και να μπει δυναμικά στους επαγγελματικούς αγώνες ΜΜΑ. Η μετάλλαξη της ήταν εντυπωσιακή. Πέρα από το Judo παρελθόν αποτελεί, με πολύ κόπο και εκείνο το στρουμπουλό κορμί, ιδανικό όμως για το τότε άθλημα της. Η Ρόντα αποκτά το απόλυτο γυναικείο σώμα. Εκπληκτικά αρμονικό, γυμνασμένο και απόλυτα θηλυκό. Με τον καιρό γίνεται όλο και περισσότερος ντόρος γύρω από το όνομά της. Συνεντεύξεις, αφιερώματα και φωτογραφίσεις μπαίνουν στο καθημερινό πρόγραμμά της.

Η παρουσία της στο ΜΜΑ γίνεται αισθητή και η μία νίκη ακολουθεί την άλλη. Είναι πλέον το νούμερο ένα  όνομα στον χώρο. Μάλιστα η τελευταία της μάχη με τη. μισητή αντίπαλο Μiesha Τate τελείωσε με μια σοκαριστική εξάρθρωση του αριστερού αγκώνα της Τέιτ.