Ένας ακόμη παίκτης στο μεταγραφικό «στόχαστρο» του Παναθηναϊκού.
Περιζήτητος ο Αφρικανός επιθετικός της Γιαγκελόνια!
Ο Ράφα Μπενίτεθ είδε δυο παίκτες του να επιστρέφουν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και να είναι διαθέσιμοι για το ντέρμπι των «αιωνίων».
Ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας των ελληνικών ομάδων στο UEFA Ranking.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σάντσεζ, Ζαρουρί και Λαφόν είναι πιθανό να συνεχίσουν στα πράσινα.
Στη θλίψη «βυθίστηκε ο Παναθηναϊκός και το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς «έφυγε» από τη ζωή ο Γιώργος Γονιός.
Ο Παναθηναϊκός ευχήθηκε στον Ράφα Μπενίτεθ, για τα γενέθλιά του.
Ξεχωριστή εμπειρία για την Κ13 του Παναθηναϊκού με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τέχνης στο Μουσείο Αφής.
Η Άνε Πούσκας επέστρεψε στην Αθήνα και επισκέφθηκε και πάλι το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ οι διαιτητές των δυο ντέρμπι των play off του ελληνικού πρωταθλήματος.
Η ήττα από την ΑΕΚ έφερε πίεση στον Ολυμπιακό και τον Μεντιλίμπαρ, που καλείται ενόψει Παναθηναϊκού να αποφασίσει αν θα μείνει πιστός στο πλάνο του ή θα προχωρήσει σε αλλαγές.
Παραμένουν τα αγωνιστικά προβλήματα στο «τριφύλλι».
Ο σύντομος απολογισμός του Ράφα Μπενίτεθ για την έως τώρα παρουσία του στον Παναθηναϊκό.
Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μετά από τριήμερο ρεπό, ξεκινώντας την προετοιμασία για το ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (21:00), για τα playoffs της Super League.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τι κάνουν οι «αιώνιοι» στα μεταξύ τους παιχνίδια για τα playoffs της Super League.
Με απογευματινή προπόνηση ξεκίνησε τη Δευτέρα του Πάσχα η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την κυριακάτική εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό (19/04, 21:00).
Η προοπτική παραμονής στον Παναθηναϊκό υπό νέους οικονομικούς όρους!
Αρχίζει σήμερα το απόγευμα η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στον Ολυμπιακό, ένα παιχνίδι με ιδιαίτερο συμβολισμό, αλλά και βαθμολογική σημασία.
Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην τελική ευθεία της σεζόν στα «play off» και έχει την υποχρέωση να δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο.
ΣΕΛΙΔΑ 1 ΑΠΟ 2121