Βόλος – Παναιτωλικός
Πανθεσσαλικό Στάδιο |
28 Ιανουαρίου 19:30

ΤΕΛ
2
-
3

Ο Αχιλλέας Μπέος σχολίασε με καυστικό ύφος τα όσα διαδραματίστηκαν χθες κι έστειλε μήνυμα στον... επόμενο πρωθυπουργό της Ελλάδας.
Με ανάρτησή της η ομάδα του Παναιτωλικού, ευχήθηκε χρόνια πολλά στον Γιάννη Μπουζούκη για τα γενέθλιά του.
Αποχώρησε από την συνάντηση στην ΕΠΟ, ο Αχχιλέας Μπέος, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι οι «μεγάλοι» θέλουν το πρωτάθλημα και όχι την πρόοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Ο Βενεζουελάνος Χουάνπι ήταν ο παίκτης που "έκλεψε" τα βλέμματα στο οικογενειακό διπλό της πρώτης ομάδας του Παναιτωλικού με την Κ19 του συλλόγου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δεν θα καθίσει στον πάγκο στο επόμενο παιχνίδι της ομάδας του ο Κώστας Μπράτσος.
Επίθεση στους τέσσερις «μεγάλους» της Stoiximan Super League εξαπολύει με ανακοίνωσή της η θεσσαλική ΠΑΕ.
Επιχείρηση ανασύνταξη στον Παναιτωλικό, μετά την ήττα από τον Αστέρα στην Τρίπολη, στην πρεμιέρα των playout της Super League.
Η διοίκηση του Βόλου ΝΠΣ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται στην ελληνική διαιτησία.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο Σεντρίκ Μπακαμπού έφτασε τα 14 γκολ στη Stoiximan Super League σκοράροντας στην εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού επί του Βόλου με 0-3. Μετά το τέλος του ματς μίλησε για τη "ρέντα" του, τις εθνικές ομάδες και τη συνέχεια των πλέι οφ.
Για
Ο Παϊτίμ Κασάμι σκόραρε επί του Βόλου και μίλησε για το ξεκίνημα του Ολυμπιακού στα πλέι οφ.
Ο Μίτσελ μίλησε μετά το φινάλε του ματς με τον Βόλο για την εικόνα της ομάδας του και τον Κώστα Φορτούνη.
Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη στο Πανθεσσαλικό επί του Βόλου με 0-3, μπροστά σε 12.000 φίλους του. Σκόραραν Κασάμι, Μπακαμπού και Φορτούνης.
Το παιχνίδι με τον Βόλο στο Πανεθσσαλικό (19/03, 17.30, MC LIVE Novasports.gr) είναι υψίστης σημασίας για τον Ολυμπιακό. Κανείς δεν το υποτιμά στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Οι δηλώσεις του σκόρερ του Παναιτωλικού, Δημήτρη Κολοβού, μετά το τέλος του παιχνιδιού, με τον Αστέρα Τρίπολης.
Οι δηλώσεις του Γιάννη Αναστασίου μετά την ήττα της ομάδας του από τον Αστέρα Τρίπολης.
Ο Αστέρας Τρίπολης μπήκε με το δεξί στα playouts, νικώντας σήμερα (18/3) στο "Θ. Κολοκοτρώνης" τον Παναιτωλικό με σκορ 2-1 και βλέποντας με αξιώσεις την υψηλότερη θέση σε αυτή τη διαδικασία
Ο Αχιλλέας Μπέος καλωσορίζει τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, που θα βρεθούν στον Βόλο για την αναμέτρηση της πρεμιέρας των play off.
Δείτε την αποστολή του Παναιτωλικού για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.