Σπουδαία νίκη για τους γηπεδούχους!
Μπαρμπαδάκια καλησπέρα.
Δεν πάει πουθενά ο προπονητής της...
Οι οπαδοί της Ρόμα δεν παρέλειψαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα στον Εντοάρντο Μπόβε, στο περιθώριο του αγώνα με τη Φιορεντίνα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η διοίκηση της Φιορεντίνα αποφάσισε να κρατήσει τον Ρόμπιν Γκόσενς στο ρόστερ της ομάδας και τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Ισόπαλο 1-1 έληξε το ματς της Τορίνο με την Βενέτσια στο Πιεμόντε για την 35η αγωνιστική της Serie A. O Κίκε Πέρες άνοιξε το σκορ στο 36’ και ο Βλάσιτς εκτελώντας πέναλτι στο 77’ ισοφάρισε!
Η Ίντερ ηττήθηκε στο Μιλάνο από την Ρόμα την ίδια στιγμή που η Φιορεντίνα νίκησε εντός την Έμπολι για την 34η αγωνιστική της Serie A.
Η ομάδα του Μανδά "πάτησε" εξάδα, ενώ η Πάρμα με νίκη επί της "Γιούβε" έκανε σημαντικό βήμα παραμονής. Δείτε τα αποτελέσματα της 33ης αγωνιστικής της Serie A
Η Κόμο πανηγύρισε την δεύτερη σερί νίκη της στην Serie A με τον Τάσο Δουβίκα να ξεκινά για πρώτη φορά βασικός και να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης! Αυτό ήτασν το δεύτερο σερί ματς, μετά από εκείνο στην έδρα της Μόντσα, που ο Έλληνας επιθετικός σκοράρει.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Στο 0-0 τα παιχνίδια Φιορεντίνα-Πάρμα και Βερόνα-Τζένοα
Η διοίκηση της Φιορεντίνα έχει ξεκινήσει επαφές με τον Νταβίντ Ντε Χέα, προκειμένου να επεκταθεί η συνεργασία των δυο πλευρών.
Για την 31η αγωνιστική της Serie A, τόσο η Έμπολι κόντρα στην Κάλιαρι, όσο και η Τορίνο με την Βερόνα έμειναν στην ισοπαλία.
Η Λάτσιο έμεινε μακριά από τις νίκες για τρίτη σερί αγωνιστική και το ευρωπαϊκό εισιτήριο τίθεται εν αμφιβόλω.
Στο «Αρτέμιο Φράνκι» η Φιορεντίνα νίκησε με 1-0 την Αταλάντα για την 30η αγωνιστική της Serie A.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Αποφασισμένη να διατηρήσει τον Νταβίντ Ντε Χέα στο δυναμικό της είναι η Φιορεντίνα.
Η Φιορεντίνα νίκησε εύκολα την Γιουβέντους στο «Αρτέμιο Φράνκι» με 3-0 για την 29η αγωνιστική της Serie A.
Τρεις σημαντικούς βαθμούς κατέκτησε η Τορίνο, καθώς επικράτησε εντός έδρας με 1-0 της Έμπολι σε παιχνίδι για την 29η αγωνιστική της Serie A.
Η Νάπολι επικράτησε με 2-1 της Φιορεντίνα και εξακολουθεί να βρίσκεται ένα βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Ίντερ.
Με πέναλτι στις καθυστερήσεις ο Γκιτκιάερ «έσωσε» τον βαθμό της ισοπαλίας για τη Βενέτσια, επί της Κόμο του Τάσου Δουβίκα. Στην έτερη αναμέτρηση Πάρμα και Τορίνο μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις.
ΣΕΛΙΔΑ 1 ΑΠΟ 104