Νίκη Βόλου – Παναιτωλικός: ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Panthessaliko stadium |
01 Δεκεμβρίου 15:00

ΤΕΛ
0
-
1

Ο προπονητής του Παναιτωλικού, Γιάννης Αναστασίου αναφέρθηκε στον τελικό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, καθώς και την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Παναιτωλικό.
Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε μετά τον αποκλεισμό του Παναιτωλικού από τον Ολυμπιακό και αναφέρθηκε στα λάθη που κάνει η ομάδα του και στο ότι αδικεί τον εαυτό της μπαίνοντας χαλαρά στα παιχνίδια.
"Αδικούμε τους εαυτούς
Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε αμέσως μετά το ματς με τον Παναιτωλικό και την πρόκριση του Ολυμπιακού:
"Σήμερα ήταν δύσκολο, ξέραμε οτι δεν θα ήταν εύκολο, είναι πολύ καλή ομάδα ο Παναιτωλικός, πιέζει πολύ, έχει καλή φυσική κατάσταση
Φινάλε για γερά νεύρα επιφύλασσαν Ολυμπιακός και Παναιτωλικός στον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας. Το γκολ του Νίκου Καρέλη πέντε λεπτά πριν το τέλος του αγώνα έστελνε στον "παράδεισο" τους φιλοξενούμενος,
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Με 4-4-1-1 παρατάσσει ο Γιάννης Αναστασίου τον Παναιτωλικό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης κόντρα στον Ολυμπιακό στην προσπάθεια της ομάδας του να υπερασπιστεί με επιτυχία το 2-1 του πρώτου αγώνα και να πάρει ιστορική πρόκριση.Κάτω
Ο Ολυμπιακός καλείται να ανατρέψει το εις βάρος του 2-1 από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και θα κληθεί να το κάνει στο Γεώργιος Καραϊσκάκης σε λίγη (18:00 live ενημέρωση από το novasports.gr) με πολλές και μεγάλες εκπλήξεις στην αρχική
Ολυμπιακός και Παναιτωλικός θα κοντραριστούν στο Καραϊσκάκης για μία θέση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ο Παναιτωλικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία για τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, όμως ο Γιάννης Αναστασίου έχει να διαχειριστεί αρκετά προβλήματα.
Όπως ήταν λογικό, αν και με καθυστέρηση, πάρθηκε η απόφαση να μην γίνει ο αγώνας πάρα το γεγονός πως η ΕΠΟ δεν είχε προχωρήσει στην αναβολή του ενώ η ΚΕΔ είχε ορίσει και διαιτητές.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ, Κωνσταντίνος Νίκας, σχολίασε τις αναβολές των αγώνων Κυπέλλου σε Καρδίτσα και ΟΑΚΑ, ενώ εκτίμησε ότι δεν θα αναβληθούν οι αναμετρήσεις σε Καραϊσκάκη και Λαμία
Στον αέρα βρίσκεται πλέον η διεξαγωγή της ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, αλλά και των αναμετρήσεων που επηρεάζει η κακοκαιρία.
Οι τέσσερις ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας θα διεξαχθούν το διήμερο 25 και 26 Ιανουαρίου.
Ας δούμε το ματς στο Αγρίνιο, τον θεσμό του Κυπέλλου και τον "άνυδρο" Ιανουάριο του Ολυμπιακού στην πραγματική τους διάσταση!
Ο προπονητής του Παναιτωλικού, Γιάννης Αναστασίου μίλησε μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού με 2-1 για το Κύπελλο Ελλάδας, η οποία συνόδευσε τον ιστορικό θρίαμβο επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.
Για τις νίκες με ΑΕΚ και Ολυμπιακό: "Καλά
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για την ήττα απ' τον Παναιτωλικό, αλλά και για την εμφάνιση των νεαρών παικτών του.
Ο Ολυμπιακός για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 1970/1971 δεν καταφέρνει να πάρει νίκη στα τρία πρώτα ματς της σεζόν.
Ο Παναιτωλικός κέρδισε για πρώτη φορά στην ιστορία του τον Ολυμπιακό, λίγες μέρες μετά την ιστορική νίκη επί της ΑΕΚ! Σκόρερ νίκης οι Μεντόζα και Καρέλης, άνοιξε το σκορ ο Ελ Αραμπί.
Ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε ξανά τριάδα στην άμυνα. Ντεμπούτο για Μπαγκαλιάνη, δίδυμο στα χαφ οι Σουρλής και Ξενιτίδης της Β ομάδας!
Ισορροπημένα πράγματα περιμένουμε στη Βαλένθια. το Λέστερ και το ντέρμπι του Βερολίνου. Με γερά θεμέλια τα αβαντάζ της Γιουνάϊτεντ, της Στρασμπουργκ και της Γκλάντμπαχ