Οι συνδρομητές της Nova συνεχίζουν να απολαμβάνουν και τη φετινή σεζόν πρόσβαση σε ένα ασυναγώνιστο μπουκέτο αθλητικού περιεχομένου που περιλαμβάνει κορυφαία αθλητικά γεγονότα των Novasports και Magenta Sport.
Η Φέγενορντ αήττηση και στην κορυφή μετά από 7 αγωνιστικές. Πεντάρα υπό του Τσάβι.
Εφιαλτικό απόγευμα για την Τσβόλε και επίδειξη δύναμης από τη Φέγενορντ στην 6η αγωνιστική της Eredivisie, με την ομάδα του Ρότερνταμ να επικρατεί με το εντυπωσιακό 7-0 στο «MAC³PARK Stadion».
Σ' ένα μέτριο έως κακό ποιοτικά παιχνίδι η ομάδα του Φαν Μπρόνχορστ κατάφερε να χαμογελάσει στο τέλος.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Θύμα έκπληξης έπεσε η Φέγενορντ στην 4η «στροφή» της Eredivisie, καθώς ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Ντεν Χαχ στο Ρότερνταμ.
Σε ένα χορταστικό παιχνίδι, η δευτεραθλήτρια του περυσινού πρωταθλήματος Φέγενορντ, επιβλήθηκε εύκολa της νεοφώτιστης Καμπούρ, σε αναμέτρηση για την τρίτη αγωνιστική της Eredivisie.
Η Φέγενορντ κυριάρχησε απέναντι στη συμπολίτισσά της Σπάρτα, αλλά στο τέλος τα χρειάστηκε καθώς επιβλήθηκε μεν με το φτωχό 1-0, κάνοντας νικηφόρα πρεμιέρα στην Eredivisie, αλλά κινδύνευσε με ισοφάριση
Τα τυπικά φαίνεται να απομένουν για τη μεταγραφή του!
Ενώ οι Ισπανοί θεωρούσαν δεδομένο το «φλερτ» του 24χρονου αμυντικού με τους «ερυθρόλευκους», οι Ολλανδοί έκαναν το μπάσιμο και απέσπασαν την υπογραφή του.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Οι Ισπανοί τον στέλνουν στον Ολυμπιακό και οι Ολλανδοί στη Φέγενορντ!
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Ρότερνταμ, καθώς η διοίκηση της Φέγενορντ αποφάσισε να απολύσει τον Ρόμπιν φαν Πέρσι, μετά από ενάμισι χρόνο.
Η απίστευτη γκάφα του τεχνικού διευθυντή, που οδήγησε στη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της ολλανδικής ομάδας.
Σε μπελάδες ο πρώην διεθνής Άγγλος!
Σαν σήμερα, πριν από 42 χρόνια, το παγκόσμιο ποδόσφαιρο αποχαιρέτησε από την ενεργό δράση έναν από τους μεγαλύτερους οραματιστές του.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ισόπαλες 1-1 αναδείχτηκαν Φέγενορντ και Άλκμααρ, στην αναμέτρηση της 33ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Eredivisie.
Το καθήκον της έκανε η Φέγενορντ κερδίζοντας στο Ρότερνταμ τη Χρόνιγκεν.
Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του έχει ξεκινήσει να αναζητάει ο Ραχίμ Στέρλινγκ, ο οποίος δε θα παραμείνει στη Φέγενορντ.
O Ντανίλο ισοφάρισε στο 90+7' για τη Ναϊμέγκεν και η μάχη της 2ης θέσης συνεχίζεται! Σκόρερ ο Ουέντα για τη Φέγενορντ στο 18'.
Η Αϊντχόφεν κυριαρχεί στην Eredivisie τα τελευταία χρόνια.
ΣΕΛΙΔΑ 1 ΑΠΟ 32