Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας: Σε επαναληπτικό τα δύο ελληνικά πληρώματα

Μια δεύτερη ευκαιρία για τη συνέχειά τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κωπηλασίας ανδρών/γυναικών που διεξάγεται στο Ρατσίτσε της Τσεχίας έχουν τα δύο ελληνικά πληρώματα που έκαναν σήμερα πρεμιέρα στη διοργάνωση.

Οι Ευαγγελία Αναστασιάδου και Μιλένα Κοντού κατέκτησαν τη δεύτερη θέση στην 2η προκριματική σειρά του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών, στο ντεμπούτο τους σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Το νεανικό δίδυμο, τόσο σε ηλικία όσο και στο χρόνο που κωπηλατεί μαζί, ολοκλήρωσε την προσπάθειά του σε 7:06.91 και θα αγωνιστεί στον επαναληπτικό της Τρίτης (20/09). Μόνο το πρώτο πλήρωμα, αυτό από τις ΗΠΑ με 6:57.60, πήρε την απευθείας πρόκριση για τα ημιτελικά.

Στο μεταξύ, οι Ευαγγελία Φράγκου και Στέλλα Νάτσιουλα έλαβαν μέρος στην 3η προκριματική σειρά του διπλού σκιφ και κατέλαβαν την 5η θέση με επίδοση 7:19.08. Έτσι το πλήρωμα θα έχει ακόμη μια ευκαιρία να συνεχίσει στη διοργάνωση αγωνιζόμενο την Τετάρτη (21/09) στον επαναληπτικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει κι άλλη ελληνική συμμετοχή την Τρίτη (20/9) στο πρόγραμμα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Η δευτεραθλήτρια Ευρώπης, Ζωή Φίτσιου, μετέχει στον επαναληπτικό του σκιφ ελαφρών βαρών και θα επιδιώξει να πάρει μια από τις πρώτες δύο θέσεις στην 1η σειρά, οι οποίες οδηγούν στον ημιτελικό της διοργάνωσης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.