Ξιφασκία: Κέρδισαν εμπειρία Γαζεπίδη και Κουρούση στη Βουδαπέστη

Ικανοποιητικές εμφανίσεις σημείωσαν οι δύο Ελληνίδες στο παγκόσμιο κύπελλο σπάθης νέων γυναικών (U20) που πραγματοποιήθηκε στη Βουδαπέστη, είχαν όμως και την ατυχία να διασταυρωθούν από τον πρώτο αγώνα στο κυρίως ταμπλό.

Στον προκριματικό γύρο η Μαριλένα Γαζεπίδη (ΟΣΦΠ) σημείωσε 2 νίκες σε 5 αναμετρήσεις και η Αλίνα Κουρούση (ΑΟ Απόλλων Βριλησσίων) σημείωσε 4 νίκες σε 6 αναμετρήσεις με αποτέλεσμα να βρεθούν και οι δύο με άνεση στο κυρίως ταμπλό των 128.

Οι διασταυρώσεις όμως στον πρώτο νοκ-άουτ αγώνα δεν ήταν υπέρ της Ελλάδας αφού έτυχε να παίξουν μεταξύ τους οι δύο Ελληνίδες για το εισιτήριο των 64 καλύτερων. Στην αναμέτρηση τελικά επικράτησε η Γαζεπίδη με 15-14 και προχώρησε στον επόμενο γύρο με αντίπαλη την Ουγγαρέζα Ναντίν Τοτ.

Η 15χρονη που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Νο15 της ευρωπαϊκής κατάταξης νεανίδων έκανε καλύτερο παιχνίδι και επικράτησε επί της αθλήτριας του Γιώργου Τσουρούτα με σκορ 15-11.

Στην τελική κατάταξη η Γαζεπίδη κατέκτησε την 58η θέση και η Κουρούση την 72η μεταξύ 133 αθλητριών. Ο αγώνας της Βουδαπέστης έδωσε αγωνιστική εμπειρία τόσο στην 18χρονη Γαζεπίδη όσο και στην 14χρονη Κουρούση για να την αξιοποιήσουν για τους μελλοντικούς τους στόχους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.