Ξιφασκία: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το σεμινάριο προπονητών του μετρ Levavasseur

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το σεμινάριο προπονητών ξίφους μονομαχίας του μετρ Levavasseur που διοργάνωσε η ΕΟΞ σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών Ξιφασκίας και με τη στήριξη της ΕΟΕ.

Το πενθήμερο σεμινάριο του κορυφαίου Γάλλου προπονητή χρηματοδοτήθηκε από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή μέσω του προγράμματος ανάπτυξης Olympic Solidarity της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής και μάλιστα καλύφθηκε το σύνολο των εξόδων και για τους προπονητές της επαρχίας (διαβάστε εδώ). Οι Έλληνες προπονητές και οι Ελληνίδες προπονήτριες που έλαβαν μέρος στο σεμινάριο απέκτησαν πολύτιμα εφόδια που πλέον μπορούν να εφαρμόσουν στις προπονήσεις των σωματείων τους προκειμένου να ανεβάσουν το επίπεδο των αθλητών τους. Στον απολογισμό τους τόνισαν την έμφαση που έδωσε ο Γάλλος μετρ στη σκληρή, συστηματική δουλειά αλλά και στις μικρές τεχνικές λεπτομέρειες. Από τη μεριά του ο μετρ Levavasseur έμεινε ιδιαίτερα ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, εξήρε το πάθος των συμμετεχόντων για το άθλημα και για τις γνώσεις που αποκόμισαν και ευχήθηκε να συναντηθούν ξανά στο μέλλον. Ανέφερε δε ότι η πόρτα της ακαδημίας του στη Γαλλία είναι πάντα ανοιχτή για τους Έλληνες προπονητές.

Σήμερα στην τελευταία ημέρα του σεμιναρίου, δόθηκαν τα διπλώματα παρακολούθησης στους προπονητές παρουσία του προέδρου της ΕΟΞ, Ιωάννη Λιγνού, του Γενικού Γραμματέα της ΕΟΞ, Ανέστη Κωστίδη και των μελών του διοικητικού συμβουλίου της ομοσπονδίας, Ίριδας Βλαχούτσικου και Ηλία Διδασκάλου. Με την παρουσία του τίμησε την εκδήλωση ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ξιφασκίας και μέλος της ΕΟΕ, Μανώλης Κατσιαδάκης, ενώ το παρών έδωσε και η κορυφαία Ελληνίδα ξιφομάχος Δέσποινα Γεωργιάδου μαζί με τον προπονητή της Χρήστο Σαΐνη. Η ΕΟΞ στην αυλαία της εκδήλωσης βράβευσε τον μετρ Levavasseur για την προσφορά του στην ξιφασκία με ένα χρυσό στεφάνι. Ακολουθούν οι φωτογραφίες της εκδήλωσης:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.