Αυγενάκης: «Φτιάχνουμε το μεγαλύτερο Κέντρο Υγρού Στίβου στην Ευρώπη»

Την πρόοδο των εργασιών στο κέντρο Υγρού Στίβου του ΟΑΚΑ, είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει κατά την επίσκεψη του ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Την πρόοδο των εργασιών στο κέντρο Υγρού Στίβου του ΟΑΚΑ, είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει κατά την επίσκεψη του ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης. 

Σε εφαρμογή της σύμβασης που υπογράφηκε τον Δεκέμβριο με τη LAMDA Development, αποξηλώνονται οι προσωρινές μεταλλικές κερκίδες, που είχαν τοποθετηθεί στο ανοιχτό κολυμβητήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, αποξηλώνονται επίσης οι βατήρες του ανοιχτού καταδυτηρίου, το οποίο δεν λειτούργησε ποτέ και θα μετατραπεί σε νέα πισίνα, ενώ θα κατασκευαστεί και νέα δεξαμενή, διαστάσεων 20Χ25μ. και βάθους 2μ.

Σε ανάρτησή του στο facebook, συνοδευόμενη από φωτογραφίες από την επίσκεψή του ο κ. Αυγενάκης αναφέρει:
“ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΤΟ ΟΑΚΑ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ 17 ΧΡΟΝΙΑ
ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
Έπειτα από 17 χρόνια, επιτέλους, αποξηλώνονται οι «προσωρινές» μεταλλικές κερκίδες που είχαν τοποθετηθεί στο ανοικτό κολυμβητήριο του Κέντρου Υγρού Στίβου στο ΟΑΚΑ, για τις ανάγκες των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Έπειτα από 17 χρόνια, η εξαιρετική αυτή πισίνα θα μπορεί να πάρει άδεια.
Το Ολυμπιακό Κέντρο Υγρού Στίβου στο ΟΑΚΑ, με την ολοκλήρωση της ολικής αναβάθμισής του που βρίσκεται σε εξέλιξη, θα είναι πλέον το μεγαλύτερο στην Ευρώπη
Θα λειτουργούν 11 πισίνες! Από baby (2) και προπονητικές, μέχρι προθέρμανσης, καταδύσεων, αγωνιστικές κολύμβησης (2), πόλο, συγχρονισμένης, ΑμεΑ και κοινού.

Κι όλ’ αυτά, σε εφαρμογή της Σύμβασης «Εργασιών Ανακαίνισης/Ανακατασκευής/Νέων Κατασκευών Εγκαταστάσεων του Ολυμπιακού Κέντρου Υγρού Στίβου», που υπογράψαμε λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα με τη LAMDA Development, την οποία και ευχαριστούμε θερμά. Τη διοίκηση και όλους τους ανθρώπους της, για την εξαιρετική συνεργασία που έχουμε μέχρι και σήμερα
Σύμβαση που δεν προβλέπει μόνο την αποξήλωση των «προσωρινών» μεταλλικών κερκίδων, που κάθε μικρό τμήμα τους ζυγίζει 29 τόνους!
Αποξηλώνονται και οι βατήρες καταδύσεων της ανοιχτής καταδυτικής πισίνας, η οποία δεν λειτούργησε ΠΟΤΕ, λόγω κατασκευαστικού προβλήματος και μετατρέπεται σε νέα κολυμβητική δεξαμενή!

Κατασκευάζεται νέα πισίνα διαστάσεων περίπου 20×25, βάθους 2μ. πίσω από καταδυτήριο, ανακατασκευάζεται η πισίνα εκμάθησης (ΑμεΑ) και θα τοποθετηθεί πολυκαρβονικό τηλεσκοπικό στέγαστρο και τόσα άλλα στους ανοιχτούς και κλειστούς χώρους του Κέντρου Υγρού Στίβου
ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ, ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ”

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ ΜΠΕ
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.