Εθνική Κολύμβησης: Τα συμπεράσματα από την προετοιμασία στο υψόμετρο του Ερζερούμ

Στο υψόμετρο του Ερζερούμ της Τουρκίας βρέθηκαν μέλη της Εθνικής ομάδας Κολύμβησης για καμπ προπονητικής προετοιμασίας, ενόψει των μεγάλων διοργανώσεων για το 2022.

Συγκεκριμένα συμμετείχαν οι Κώστας Μερετσόλιας, Άκης Κυνηγάκης, Κώστας Εγγλεζάκης, Απόστολος Παπαστάμος, Άννα Ντουντουνάκη, με τους προπονητές Βαγγέλη Κοζομπόλη, Δημήτρη Αθυμαρίτη, Σπύρο Γιαννιώτη και τη φυσιοθεραπεύτρια Ευθυμία Βούλγαρη.

Το Ερζερούμ φιλοξένησε πέρυσι τη χειμερινή παγκόσμια πανεπιστημιάδα ενώ και οι πέντε κολυμβητές μας συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

Η Άννα Ντουντουνάκη δήλωσε για την προετοιμασία: «Νομίζω πήγε πάρα πολύ καλά, και ευχαριστώ πολύ όλους τους προπονητές και ιδιαιτέρως τον κ.Κοζομπόλη.. Έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό στις προπονήσεις. Ο στόχος ήταν αρχικά να μπω πάλι σε ρυθμό έντονης προπόνησης, και περισσότερων χιλιομέτρων, που νομίζω το πετύχαμε. Είναι μια μεταβατική χρονιά μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες και πλέον κατάφερα να βρω τους προπονητικούς μου ρυθμούς. Στόχος μου είναι ασφαλώς το Παγκόσμιο και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, όπου θέλω να σημειώσω ατομικά ρεκόρ και ό,τι αυτό συνεπάγεται. Πρώτα όμως έχω τα «Βενιζέλεια» και το «Ακρόπολις» , δυο διοργανώσεις που θα λάβω μέρος».

Ο Κώστας Μερετσόλιας επεσήμανε ότι «Θα είμαστε έτοιμοι για τους αγώνες που ακολουθούν», ο Απόστολος Παπαστάμος μίλησε για «Πολύ καλές συνθήκες που θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε τους στόχους του καλοκαιριού που έχουμε θέσει», ενώ ο Άλκης Κυνηγάκης δεν έκρυψε ότι «Επανέρχομαι μετά από ένα περίεργο σταμάτημα που είχα. Χαίρομαι που είμαι με τα παιδιά, το είχαμε επιλέξει και πέρυσι και αποδείχθηκε τυχερό το Ερζερούμ αφού πήγα πολύ καλά στους Ολυμπιακούς Αγώνες που ακολούθησαν. Ελπίζω αυτό να συμβεί και φέτος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.