Tα αποτελέσματα στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Κεντρικής Ελλάδας σε Όπτιμιστ και ILCA 4

Με κακές καιρικές συνθήκες έγινε στον Βόλο το Περιφερειακό πρωτάθλημα Κεντρικής Ελλάδος στις κατηγορίες Οπτιμιστ και ILCA 4 που διοργάνωσε ο Ν.Ο. Βόλου και Αργοναύτες.

Έλαβαν μέρος 42 ιστιοπλόοι στα Οπτιμιστ και 13 στα ILCA 4, οι οποίοι έτρεξαν έναν πολύ δυνατό αγώνα. Σε αυτό βοήθησε και το προπονητικό καμπ που προηγήθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και πλέον αποτελεί θεσμό για την Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία και τους ομίλους-μέλη της.

Στα Οπτιμιστ έγιναν 7 ιστιοδρομίες και την πρώτη θέση κατέλαβε ο Ευάγγελος Αντωνόπουλος του Ν.Ο Βόλου και Αργοναύτες. Από τον ίδιο όμιλο ήταν και οι επόμενοι τρεις της γενικής κατάταξης. Ο δεύτερος Παρίσης Καλτσογιάννης, η τρίτη Ελένη Κοτινοπούλου και ο τέταρτος Αντώνης Καραγιάννης.

Από εκεί και πέρα ο Θάνος Πρακούρας του Ι.Ο Χαλκίδας τερμάτισε 5ος, ο Βασίλειος Σταματέλος του Ν.Ο. Λίμνη Εύβοιας 6ος  και οι υπόλοιποι τέσσερις ιστιοπλόοι μέχρι την 10η θέση ήταν από τον διοργανωτή όμιλο. Ο Αντώνης Κεσμετζής 7ος, ο Βίκτωρ Κοντονάτσιος 8ος, η Μαρκέλλα Κοτινοπούλου 9η και ο Αλέξανδρος Μπακάσης 10ος.

Στα ILCA 4 έγιναν επίσης 7 κούρσες και την πρώτη θέση κατέκτησε η Ζωή Μαρίνου του Ν.Ο. Βόλου και Αργοναύτες. Δεύτερος ήταν ο Γεώργιος Φουτζόπουλος του ίδιου ομίλου και την τρίτη θέση κατέλαβε ο Δημήτρης Πετράκης του Ι.Ο Χαλκίδας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.