Aπίστευτο: Μέσα σε 40 ημέρες η ελληνική ιστιοπλοΐα κατέκτησε 14 μετάλλια σε Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα

Η πολύ σοβαρή και οργανωμένη δουλειά που γίνεται στην ιστιοπλοΐα αποτυπώνεται από τις τεράστιες επιτυχίες των αθλητών στους μεγαλύτερους διεθνείς αγώνες.

Από τις 26 Ιουνίου μέχρι και τις 5 Αυγούστου, δηλαδή μέσα σε 40 ημέρες περίπου, η ελληνική ιστιοπλοΐα κατέκτησε 14 μετάλλια σε παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα! Τέσσερα χρυσά, έξι ασημένια και τέσσερα χάλκινα. Απίστευτος απολογισμός.

Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Οπτιμιστ της Τουρκίας η χώρα μας κατέκτησε 1 χρυσό και 2 ασημένια μετάλλια και αναδείχθηκε τρίτη δύναμη στον κόσμο.

Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους. Το επίπεδο της ελληνικής ιστιοπλοΐας είναι πολύ υψηλό και  αυτό οφείλεται στην απόφαση της διοίκησης της Ομοσπονδίας  να δώσει άμεση προτεραιότητα στην επένδυση της Ανάπτυξης σε όλες τις κατηγορίες, ολυμπιακές και μη.

Γι’ αυτό τα συνεχόμενα προπονητικά καμπ, αλλά και η πρόσληψη του περίφημου Δανού προπονητή Κρίστιαν Ρασμούσεν, ο οποίος σε στενή συνεργασία με τους Έλληνες συναδέλφους του έχει αρχίσει  ήδη να διδάσκει στους ιστιοπλόους μας τη νέα τεχνογνωσία  του αθλήματος και πρωτοπόρες προπονητικές μεθόδους.

Παρά τις οικονομικές δυσκολίες της ΕΙΟ τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά και δικαιώνουν απόλυτα τις αποφάσεις και τις επιλογές της, αλλά φυσικά  και τους ίδιους τους ιστιοπλόους ,τους προπονητές τους και τους ομίλους της.

Η σκληρή δουλειά θα συνεχιστεί με μοναδικό στόχο να αναδειχθούν τα αυθεντικά ταλέντα και η ελληνική ιστιοπλοΐα να συνεχίσει να προσφέρει στον ελληνικό αθλητισμό πολύ μεγάλες διακρίσεις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.