Θλίψη στην Ιστιοπλοϊκή οικογένεια για τον θάνατο του Στράτου Κοσμόγλου

Στο πένθος έχει βυθιστεί η ιστιοπλοΐα και κατ’ επέκταση ο ελληνικός αθλητισμός από τον θάνατο του Στράτου Κοσμόγλου.

Ο Ελληνας ιστιοπλόος «έφυγε» στα 36 του χρόνια από καρκίνο και η είδηση του θανάτου του έχει σκορπίσει θλίψη στην ιστιοπλοϊκή οικογένεια.
Πρόσφατα ο Κοσμόγλου είχε στεφθεί τρίτος παγκόσμιος πρωταθλητής στην κλάση Tornado μαζί με την Μαρία Βογιατζοπούλου. Ήταν δάσκαλος ιστιοπλοΐας και πατέρας δυο παιδιών.

Η Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κοσμόγλου και στον Ν.Α.Ο Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης στον οποίο εργαζόταν ως προπονητής.

ΙΔΑΝΙΚΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Ι. ΤΟΥΡΝΗ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΠΤΙΜΙΣΤ

Εντυπωσιακό ήταν το ξεκίνημα του Ιωάννη Τουρνή στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Οπτιμιστ που διεξάγεται στο Μπόντρουμ της Τουρκίας.
Τρέχουν σε τέσσερα γκρουπ 273 νεαροί ιστιοπλόοι από 61 χώρες και στις πρώτες δυο ιστιοδρομίες ο αθλητής του Ν.Ο.Π. Φαλήρου τερμάτισε 2 και 4 αντίστοιχα. Έτσι, με 6 βαθμούς φιγουράρει στην 3η θέση της γενικής βαθμολογίας, αλλά έχει τους ίδιους βαθμούς με τον πρώτο Σουηδό Μ. Ντάλμπεργκ και τον δεύτερο Ουκρανό Σ. Μαντόνιχ.

Δυνατή πρεμιέρα είχε και ο Εμμανουήλ Βομβύλας. Ο ιστιοπλόος του Α.Ν.Ο. Γλυφάδας τερμάτισε 2ος και στην δεύτερη κούρσα κατέλαβε την 16η θέση. Με 18 βαθμούς είναι 22ος .

Από εκεί και πέρα η Άννα Μαρία Μακρή του Ν.Ο.Π. Φαλήρου είναι 47η στη γενική με 30 βαθμούς (8, 22), αλλά 4η στα κορίτσια, ο Νικόλαος Βουγιούκας του Ν.Ο. Καλαμακίου 89ος με 49 βαθμούς (30, 19) και η Χρυσούλα Κανέλλου Κοκκινάκη του Ν.Ο. Άνδρου 104η με 56 βαθμούς (36, 20).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.