Πλώρη για ένα ακόμα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στα σταρ έχει βάλει ο Αιμίλιος Παπαθανασίου

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα μιας ιστορικής κλάσης διεξάγεται αυτές τις μέρες. Πρόκειται για το πρωτάθλημα Σταρ που διοργανώνει ο Ολυμπιακός και ολοκληρώνεται σήμερα Πέμπτη.

Συμμετέχουν τρία σκάφη με έμπειρους ιστιοπλόους και ο Αιμίλιος Παπαθανασίου, με πλήρωμα τον Στέλιο Νούτσο, έχει βάλει πλώρη για έναν ακόμη εγχώριο τίτλο. Μετά από πέντε ιστιοδρομίες οι αθλητές του Ολυμπιακού προηγούνται στην γενική βαθμολογία. Τρέχουν ακόμα οι Αντώνης Τσότρας (Ολυμπιακός) – Μάριος Καραδήμας (ΣΕΑΝΑΤΚ) και Ευάγγελος Χειμώνας (Ν.Ο.Ε.) – Γιώργος Ζεϊμπάρης (Ολυμπιακός).

ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ YOUTH

Σε εξέλιξη βρίσκεται στο Ομάν ο μεγάλος διεθνής αγώνας της World Sailing «2021 YOUTH SAILING WORLD CHAMPIONSHIPS».
Στα 420 γυναικών μετά από 7 ιστιοδρομίες οι Δήμητρα Βαρθολομαίου και Μεταξία Γώγου είναι 5ες με 28 βαθμούς σε σύνολο 19 σκαφών.
Στα 420 mixed έχουν γίνει 6 κούρσες και οι Λάμπης Ευλάμπιος Γιαννούλης – Ελένη Γιαννούλη είναι 11οι με 44 βαθμούς σε σύνολο 22 σκαφών.
Στα TECHNO 293 Plus κοριτσιών έχουν γίνει 9 ιστιοδρομίες και η Αιμιλία Κωστή βρίσκεται στην 8η θέση με 59 βαθμούς μεταξύ 17 σκαφών.
Στα TECHNO 293 Plus αγοριών επίσης μετά από 9 ιστιοδρομίες ο Μελέτης Καλπογιαννάκης είναι 6ος με 54 βαθμούς σε σύνολο 18 σκαφών.
Στα ILCA 6 αγοριών (πρώην Λέιζερ Ράντιαλ) έχουν γίνει 6 ιστιοδρομίες και ο Ιάσων Κεφαλλωνίτης είναι 10ος με 60 βαθμούς σε σύνολο 50 σκαφών.
Στον αγώνα των κοριτσιών τρέχουν 46 σκάφη και μετά από 6 κούρσες η Βαρβάρα Πόρτολου εξακολουθεί να είναι 17η με 78 βαθμούς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.