Περισσότερα από 500 σκάφη στην «30ης Athens International Sailing Week 2021»

Όλα είναι έτοιμα για την έναρξη της «30ης Athens International Sailing Week 2021».

Η οργανωτική επιτροπή της διοργάνωσης έχει φροντίσει μέχρι και την  τελευταία λεπτομέρεια του αγώνα που αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον.

Το υγειονομικό πρωτόκολλο της επιστημονικής επιτροπής της ΕΙΟ όπως έχει εγκριθεί από την αντίστοιχη επιτροπή της ΓΓΑ θα τηρηθεί πιστά, έτσι ώστε  όσοι λάβουν μέρος στον αγώνα σε θάλασσα και στεριά να αισθάνονται και να είναι ασφαλείς.

Σε αυτή τη σπουδαία διεθνή διοργάνωση θα τρέξουν περισσότερα από 500 σκάφη που θα εκπροσωπήσουν 10 χώρες και συγκεκριμένα τις Ελλάδα, Κύπρο, Ρωσία, Μάλτα, Ρουμανία, Βουλγαρία, Ιταλία, Βέλγιο, Ελβετία και Λιθουανία.

Ο αγώνας έχει χωριστεί σε δύο φάσεις. Αύριο Παρασκευή ξεκινούν οι διεθνείς κατηγορίες και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή. Αναλυτικά θα διεξαχθούν τα Οπτιμιστ (Ν.Ο.Π. Φαλήρου),  τα 420 (Ν.Ο.Τζιτζιφιών Καλλιθέας), τα Λέιζερ 4,7 (Ν.Ο Καλαμακίου), τα Techno 293 και Plus (Ν.Ο. Κατοίκων Βουλιαγμένης) και τα Lightning (Ν.Α.Ο. Βούλας).

Από την Τρίτη 9 Νοεμβρίου θα αρχίσει η δεύτερη φάση που περιλαμβάνει τις ολυμπιακές κατηγορίες οι οποίες ταυτόχρονα θα είναι και τα πανελλήνια πρωταθλήματα. Οι κούρσες θα μεταδοθούν σε Live Streaming (θα ανακοινωθεί η διεύθυνση) από το κανάλι της ΕΙΟ στο YouTube και θα  ολοκληρωθούν την Κυριακή 14 Νοεμβρίου.

Ο Ν.Ο.Π Φαλήρου θα διοργανώσει τα 470 mixed, τα Nacra 17 και τα 49er, ο ΝΑΟ Βούλας τα Λέιζερ Στάνταρντ και Ράντιαλ και ο Ν.Ο Κατοίκων Βουλιαγμένης τα IQFOIL ανδρών, γυναικών.

Τέλος, στον Ν.Ο.Ε. θα γίνουν οι ιστιοδρομίες των ΑμεΑ, δηλαδή τα 2,4 mr και τα Hansa 303 και 2,3.   


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.