Ο Ναυτικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου τίμησε το σήμερα και το αύριο της Ελληνικής Ιστιοπλοΐας (vid)

Το παρόν και το μέλλον της ελληνικής ιστιοπλοΐας βράβευσε ο Ναυτικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου σε εκδήλωση που φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις του.

Σε μια βραδιά γεμάτη συγκίνηση και ιστιοπλοΐα ο Ν.Ο.Π.Φ. βράβευσε τους νεαρούς αθλητές του που έφεραν παγκόσμιες και ευρωπαϊκέ
επιτυχίες. Βραβεύτηκαν:
• Ο Αλέξανδρος Ελευθεριάδης και ο προπονητής του Νίκος Χρυσός για την 1η θέση στην κατηγορία U16 και την 2η στην γενική κατάταξη στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Laser ILCA4 (7-14 Αυγούστου Dun Laoghairie, Ιρλανδία). Επίσης για την 1η θέση στην κατηγορία U16 και την 3η στην γενική στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Laser ILCA4 (23-30 Ιουλίου, Travemunde, Γερμανία). Την βράβευση έκανε ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης.


• Η Κλεοπάτρα Αναστασίου και ο προπονητής της Μάκης Νικολαΐδης για την 1 η θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Optimist (20-27 Ιουνίου, Cadiz, Ισπανία). Την βράβευση έκανε ο Α΄ αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής ομοσπονδίας κ. Στέφανος Χανδακάς.
• Το δίδυμο Δήμητρα Βαρθολομαίου – Μεταξία Γώγου και τον προπονητή τους Δημήτρη Πόλιτο για την 5 η θέση στην κατηγορία U19 και την 9 η στην γενική στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα 420 (2-10 Ιουλίου, San Remo, Ιταλία). Την βράβευση έκανε η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας Μαρίνας Φλοίσβου, κ. Δέσποινα Ψυχάρη.
• Το δίδυμο Ιάκωβο Δέδε – Βαγγέλη Μπουζάνα και τον προπονητή τους Δημήτρη Πόλιτο για την 4η θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 420 (24-31 Ιουλίου, Formia, Ιταλία). Την βράβευση έκανε ο Α΄ αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Στέλιος Αγγελούδης.

Τιμή στα ελληνικά πληρώματα του Τόκιο

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς τιμήθηκαν και τα 6 ελληνικά πληρώματα (Μάντης-Καγιαλής 470, Τσουλφά-Σπανάκη 470, Κοκκαλάνης RS:x, Μιτάκης Finn, Καραχάλιου Laser Radial, Δίβαρη RS:x) που τίμησαν την «γαλανόλευκη» στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο τον Αύγουστου.

Nikos Alevromytis

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Στέλιος Αγγελούδης, ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής ομοσπονδίας κ. Στέφανος Χανδακάς, ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου κ. Γιάννης Φωστηρόπουλος και πλήθος άλλων εκλεκτών καλεσμένων.
Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης