Τέσσερις νίκες από τον Παναγιώτη Δημητσάνη στο Markopoulo Park

Ο Champion αναβάτης κατέκτησε το Κύπελλο Αθηνών με τον ΓΚΡΕΓΚΣ ΣΗΚΡΕΤΣ

Όμορφο θέαμα προσφέρουν κάθε Δευτέρα οι ελληνικές ιπποδρομίες στο Markopoulo Park. Την Δευτέρα 9 Μαΐου ξεχώρισε ο αναβάτης Παναγιώτης Δημητσάνης. Κατέκτησε με τον 5ετή καθαρόαιμο ΓΚΡΕΓΚΣ ΣΗΚΡΕΤΣ (IRE) το Κύπελλο Αθηνών και κέρδισε τις 4 από τις 6 συνολικά ιπποδρομίες της ημέρας.

Ο Champion αναβάτης, εκτός από το Κύπελλο Αθηνών, σημείωσε άλλες 3 νίκες με τους ίππους ΜΠΑΛΝΤΓΟΥΙΝ (IRE), ΓΟΥΙΛΛΙΑΜ ΜΑΚΙΝΛΕΪ (GB) και ΚΟΡΕΝΤΙΝ (GR) στην 4η, 5η και 6η ιπποδρομία αντίστοιχα. Μετά από αυτές τις επιτυχίες ο Παναγιώτης Δημητσάνης συνεχίζει να προηγείται στην σχετική λίστα των αναβατών και συμπλήρωσε 20 νίκες σε 59 συμμετοχές.

Μεγάλος νικητής του Κυπέλλου Αθηνών αναδείχθηκε ο 5ετης γιος του Epaulette (AUS) και της Distinguish (IRE), ΓΚΡΕΓΚΣ ΣΗΚΡΕΤΣ (IRE). Ιδιοκτησίας Scuderia Equus Run Paola ο ΓΚΡΕΓΚΣ ΣΗΚΡΕΤΣ (IRE) παρουσιάστηκε σε πολύ καλή φόρμα από τον προπονητή του Χάρη Χαραλάμπους και επικράτησε των δυνατών αντιπάλων του στην ιπποδρομία που πραγματοποιήθηκε στην απόσταση των 1.400 μέτρων. Η χθεσινή νίκη ήταν η 7η της καριέρας του.

Δύο νίκες για τον Κωνσταντίνο Καποδίστρια

Τις άλλες δύο ιπποδρομίες κέρδισε ο Κύπριος αναβάτης Κωνσταντίνος Καποδίστριας με τους ίππους ΦΑΣΤΝΕΤ ΜΟΝΣΟΥΝ (IRE) και ΕΚΛΕΚΤΩΡ (GB) στην 3η και 8η ιπποδρομία αντίστοιχα.

Στην 3η ιπποδρομία ο 9ετης γερόλυκος ΦΑΣΤΝΕΤ ΜΟΝΣΟΥΝ (IRE) επικράτησε του κατά 5 χρόνια νεότερου του ΓΚΟΟΥ ΠΕΡΠΛ ΝΑΪΤ (IRE) με διαφορά μόλις 3 εκατοστών του δευτερολέπτου και σημείωσε την 10η νίκη της καριέρας του. Ο ΦΑΣΤΝΕΤ ΜΟΝΣΟΥΝ (IRE) ανήκει στην ιδιοκτησία του Λάζαρου Σεμερτζίδη και προπονητής του είναι ο Χρήστος Σταύρου.

Από πλευράς προπονητών δύο νίκες σημείωσε ο Χάρης Χαραλάμπους ενώ από μία οι Χρήστος Σταύρου, Σταύρος Αγγελόπουλος, Σπύρος Μαυρόπουλος και Χρήστος Θεοδωράκης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.