Καταγγελία στην Euroleague για οφειλές του Ολυμπιακού σε αθλητές

Στο στόχαστρο της Euroleague μπήκε ο Ολυμπιακός, μετά την καταγγελία που έγινε από την Ένωση παικτών της διοργάνωσης για οφειλές προς τους μπασκετμπολίστες των «ερυθρόλευκων».

Στο στόχαστρο της Euroleague μπήκε ο Ολυμπιακός, μετά την καταγγελία που έγινε από την Ένωση παικτών της διοργάνωσης για οφειλές προς τους μπασκετμπολίστες των «ερυθρόλευκων». Η υπόθεση παραπέμφθηκε στην επιτροπή ελέγχου η οποία θα ξεκινήσει έρευνα για να διαπιστώσει αν υπάρχουν οφειλόμενα χρήματα στους αθλητές του συλλόγου. Η απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί σε 30 μέρες. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Euroleague 

Η Επιτροπή Ελέγχου Διαχείρισης της Euroleague (MCC) ανέφερε τον Ολυμπιακό στην ομάδα οικονομικών για περαιτέρω παρακολούθηση της κατάστασης συμμόρφωσης του συλλόγου με τους Κανονισμούς Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και Fair Play (FSFPR) για καθυστερημένες οφειλές που περιέχονται στον Πειθαρχικό Κώδικα της Ευρωλίγκα. Ο κανονισμός, του οποίου η συμμόρφωση είναι υπό αμφισβήτηση, αφορά πληρωμές προς τους παίκτες του Ολυμπιακού.. Η υπόθεση προέκυψε από καταγγελία που υποβλήθηκε στο MCC από την Ένωση παικτών της Euroleague (ELPA).

Η διαδικασία κινήθηκε με βάση την παραβίαση των κριτηρίων που ορίζονται στο άρθρο 3.α) των κανονισμών για τη χρηματοπιστωτική σταθερότητα και την αμεροληψία. Η απόφαση του MCC να παραπέμψει την υπόθεση στην Οικονομική Επιτροπή σημαίνει ότι η τελευταία αναμένεται να εκδώσει απόφαση μέσα στις επόμενες 30 ημέρες, σύμφωνα με το Άρθρο 33 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ευρωλίγκα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.