To “John Wick: Chapter 3” πατάσσει τους προκατόχους του στο box office

Και γίνεται η πιο κερδοφόρα ταινία του franchise.Το τρίτο κεφάλαιο της σειράς ταινιών "John Wick"...

Και γίνεται η πιο κερδοφόρα ταινία του franchise.

Το τρίτο κεφάλαιο της σειράς ταινιών “John Wick” φαίνεται πως ‘νίκησε’ τους προκατόχους του στο box office, καθώς πλέον θεωρείται η πιο επιτυχημένη ταινία του frnchise.

Σύμφωνα με το ComicBook, το “Chapter 3” συγκέντρωσε μέσα σε 10 μέρες $181 εκ. από όλο τον κόσμο και ακόμα η ταινία δεν έχει σταματήσει να παίζεται στους κινηματογράφους. Το “Chapter 2” (2017) είχε συγκεντρώσει συνολικά $171 εκ. από όλη τη διάρκεια προβολής του, ενώ το “Chapter 1” (2014) απέφερε μόλις $88 εκ. συνολικά.

To “Chapter 3” έκανε άνοιγμα ύψους $57 εκ. στις ΗΠΑ ξεπερνώντας το “Avengers: Endgame” και τα $30 εκ. που εισέπραξε την τέταρτη εβδομάδα προβολής του. Η σειρά ταινιών τα έχει πάει τόσο καλά, που ετοιμάζεται ταινία spin-off με γυναίκα πρωταγωνίστρια, αλλά και τηλεοπτική σειρά που θα διαδραματίζεται στον ίδιο κόσμο.

Εκτός του Keanu Reeves που πρωταγωνιστεί στην ταινία, η Anjelica Huston έχει ενσωματωθεί στο cast, ως The Director. Το υπόλοιπο cast αποτελείται από νέους ηθοποιούς όπως οι Asia Kate Dillon, Mark Dacascos, Jason Mantzoukas, Yayan Ruhian, Cecep Arif Rahman, Tiger Hu Chen και Boban Marjanović των LA Clippers. Επίσης, η Halle Berry έχει επιβεβαιωθεί στον ρόλο της Sofia.

Οι Laurence Fishburne, Ian McShane και Lance Reddick επιστρέφουν για το “Chapter 3”, και ο Chad Stahelski ξανακάθισε στην καρέκλα του σκηνοθέτη. Η ιστορία αρχίζει από εκεί που τελείωσε το “Chapter 2”, με τον John Wick να κρύβεται και την επικήρυξη των $14 εκατομμυρίων να κρέμεται πάνω από το κεφάλι του.

Το “John Wick: Chapter 3 – Parabellum” κυκλοφορεί στους κινηματογράφους από τις 16 Μαΐου 2019. Μπορείτε να διαβάσετε τη γνώμη μας για την ταινία, και να ρίξετε μια ματιά στο πρώτο και δεύτερο review μας.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Keanu Reeves είχε δηλώσει την επιθυμία του για περισσότερες ταινίες “John Wick” και όλα δείχνουν ότι η επιθυμία του θα πραγματοποιηθεί. Πρόσφατα μάθαμε ότι το franchise θα έχει και συνέχεια και ότι το “John Wick: Chapter 4” θα έρθει στις 21 Μαΐου 2021.

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.