Τζον Σνόου ή Γιούργκεν Κλοπ;;;

Λίγες ημέρες πριν το μεγάλο φινάλε σε Game of Thrones και Champions League, Ισπανική εταιρεία έκανε online έρευνα! Το ερώτημα απλό! Αν μπορούσατε να δείτε ένα από τα δυο, ποιο θα ήταν;;

Λίγες ημέρες πριν το μεγάλο φινάλε σε Game of Thrones και Champions League, Ισπανική εταιρεία έκανε online έρευνα! Το ερώτημα απλό! Αν μπορούσατε να δείτε ένα από τα δυο, ποιο θα ήταν;;

Ομολογουμένως το δίλημμα είναι μεγάλο αν κάποιος βέβαια είναι φαν της σειράς που για να λέμε την αλήθεια δεν είναι καθόλου περίεργο. Το απέδειξε και η έρευνα της εταιρείας Toluna σε ένα δείγμα δύο χιλιάδων ανθρώπων!

Το 62% απάντησε ότι είναι φαν του Game of Thrones ενώ το 51% ανέφερε ότι είναι η καλύτερη σειρά στην ιστορία αφήνοντας στην δεύτερη θέση το Breaking Bad και στην τρίτη το Black Mirror!

Στο μεγάλο δίλημμα οι Ισπανοί απάντησαν σε ποσοστό 29% ότι δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα να αφήσουν τον τελικό του Champions League για να παρακολουθήσουν το τελευταίο επεισόδιο του Game of Thrones! Φυσικά βοηθάει το γεγονός ότι δεν υπάρχει Ισπανική ομάδα στον τελικό!

Στο τι άλλο θα μπορούσαν να αφήσουν για να δουν το τελευταίο επεισόδιο του Game of Thrones ανησυχητικό είναι το ποσοστό των Ισπανών που θα απέφευγαν ραντεβού με τον αγαπημένο/η τους που φτάνει το 14%!

Οι Ισπανοί κλήθηκαν να απαντήσουν και σε άλλα ερωτήματα για την δημοφιλή σειρά!

Στο ποιος είναι ο αγαπημένος χαρακτήρας απάντησαν… ο Τύριον Λάνιστερ σε ποσοστό 23%, ακολουθεί η Άρια Σταρκ σε ποσοστό 17% και τρίτη η Ντενέρις Ταργκάριαν σε ποσοστό 16%.

Οι περισσότεροι θα προτιμούσαν να ζήσουν στον Βορρά (35%) ενώ η σκηνή που προκάλεσε το μεγαλύτερο σοκ θεωρείται ο κόκκινος γάμος (25%) με δεύτερο τον αποκεφαλισμό του Νεντ Σταρκ (20%). 

Όσον αφορά στο φαβορί για να πάρει τον σιδερένιο θρόνο για τους Ισπανούς είναι ο Τζον Σνόου ενώ για τον τελικό του Champions League φαβορί είναι ο Γιούργκεν Κλοπ!!!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.