Ο βραζιλιάνος Σίλβα είναι ο εκλεκτός για τα χαφ (vid)

Ο 24χρονος Βραζιλιάνος Ίσμαελ Σίλβα της Αχμέτ Γκρόζνι είναι ο παίκτης που θα ενισχύσει τη γραμμή των κεντρικών χαφ του ΠΑΟΚ.

Το αίσιο τέλος στην υπόθεση του Φερνάντο Βαρέλα «απελευθέρωσε» τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ στο να προχωρήσουν και τις υπόλοιπες κινήσεις που αφορούν τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Λίγη ώρα μετά τα … ευχάριστα με τον καποβερντιανό κεντρικό αμυντικό χτες, ο Γιώργος Σαββίδης είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης σημαίες … Βραζιλίας, στέλνοντας το μήνυμα.
Οι πληροφορίες που υπήρχαν σχετικά έκαναν λόγο για νεαρό Βραζιλιάνο χαφ που αγωνίζεται στην Ευρώπη. Και πριν από λίγο έγινε γνωστό πως αυτός είναι ο 24χρονος Ίσμαελ Σίλβα που αγωνίζεται στη ρωσική Αχμάτ Γκρόζνι, ομάδα από την οποία προήλθε κι ο Λέο Ζαμπά με τον οποίο μάλιστα συνυπήρξαν εκεί.
Προέρχεται από «γεμάτη» σεζόν με 29 συμμετοχές, δυο γκολ και πέντε ασίστ, ενώ αγωνίζεται και στις τρεις θέσεις του άξονα.
Στην Ευρώπη τον έφερε η σουηδική Καλμάρ από την οποία τον απέκτησε τον Αύγουστο του 2017 η ρωσική ομάδα στην οποία ανήκει έχοντας άλλα δυο χρόνια συμβόλαιο. Οι συζητήσεις ανάμεσα στους ανθρώπους των δυο ομάδων έχουν – σχεδόν – ολοκληρωθεί κι εκτός συγκλονιστικότατου απροόπτου αναμένεται στη Θεσσαλονίκη μέχρι το τέλος της εβδομάδας προκειμένου να υποβληθεί σ’ εξετάσεις και να οριστικοποιηθεί η συμφωνία.



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.