Παπακώστας: «Η καθημερινότητα είναι πάντα πιο δύσκολη στο ιατρικό επιτελείο» (vid)

Ανήκει στην ιδιαίτερη κατηγορία των ανθρώπων που δε ... συγκεντρώνουν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας μεν αλλά είναι από τις πλέον ζωτικής σημασίας παρουσίες στην ομάδα. Ο Μανώλης Παπακώστας είναι ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ανήκει στην ιδιαίτερη κατηγορία των ανθρώπων που δε … συγκεντρώνουν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας μεν αλλά είναι από τις πλέον ζωτικής σημασίας παρουσίες στην ομάδα. Ο Μανώλης Παπακώστας είναι ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Σε συνέντευξη που έδωσε στο διαδικτυακό τηλεοπτικό κανάλι της ομάδας, PAOK TV μίλησε για τη σεζόν που ολοκληρώθηξε, την καθημερινότητα του ιδίου και των συνεργατών του, τα σοβαρότατα θέματα των Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο, Βιεϊρίνια και άλλα πολλά.
Όπως αναφέρει σχετικά η ΠΑΕ: «Είναι ο άνθρωπος ο οποίος μαζί με την ομάδα του φροντίζουν καθημερινά οι παίκτες του Δικεφάλου να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι ώστε να τεθούν στη διάθεση του προπονητή για προπονήσεις και αγώνες. Ο γιατρός των νταμπλούχων, Μανώλης Παπακώστας, παραχώρησε μία άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην κάμερα του PAOK TV.
Η φετινή χρονιά και το πως την έζησε αυτός και οι συνεργάτες του, οι άσχημες στιγμές με τους σοβαρούς τραυματισμούς των Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο και Βιεϊρίνια, ο ρόλος της ομάδας του στην καθημερινότητα του Δικεφάλου, η διαρκής ανάγκη για εξέλιξη και η αναπόφευκτη σύγκριση με τις κορυφαίες ομάδες του εξωτερικού».
Μεταξύ αυτών που σημείωσε ήταν τα παρακάτω: «Η καθημερινότητα είναι πάντα πιο δύσκολη στο ιατρικό επιτελείο. Δεν είναι μόνο οι γιατροί, αλλά και οι φυσικοθεραπευτές και γυμναστές αποκατάστασης. Είναι μία ομάδα μέσα στην ομάδα που δουλεύει πάρα πολλές ώρες για να έχουμε όλους τους παίκτες στο καλύτερο δυνατό επίπεδο και μάχιμους στη διάθεση του προπονητή. Ήταν μια εντυπωσιακή σεζόν και εξαιρετικά διασκεδαστική και ήρθε μέσω μίας συστηματικής δουλειάς».
Αναφορικά με τους Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο και Βιεϊρίνια ανέφερε: «Ήταν οι πιο δυσάρεστες στιγμές της σεζόν και αυτό ισχύει για όλους εντός και εκτός ομάδας. Είναι εξαιρετικοί αθλητές, αλλά και εξαιρετικές προσωπικότητες. Είμαστε εντός χρονοδιαγραμμάτων αν και δεν υπάρχει απάντηση στο πότε θα επιστρέψει κάποιος. Όταν είναι έτοιμος, είναι η απάντηση που πρέπει να δίνεται. Ο Βέρνμπλουμ έχει φτάσει σε ένα επίπεδο που κάνει ατομικές προπονήσεις, τρέχει καλά, γυμνάζεται πολύ καλά, έχει δουλέψει πάρα πολύ, και θα επιστρέψει πιο δυνατός. Πιστεύω θα είναι στη διάθεση του προπονητή στο ξεκίνημα της προετοιμασίας, αλλά δεν μπορώ να ξέρω σε ποια κατάσταση θα είναι από πλευράς ρυθμού και δεν μπορώ να το καθορίσω εγώ αυτό.
Ο Μαουρίσιο ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης, πηγαίνει αρκετά καλά, στο ξεκίνημα της προετοιμασίας θα είναι σε θέση να ξεκινήσει τις ατομικές προπονήσεις.
Επανέρχεται πιο δυναμικά και ο Βιεϊρίνια σε πρόγραμμα στο προπονητικό κέντρο. Δεν υπάρχουν διακοπές για τους τρεις τους, χρειάζονται φυσικά το διάστημα για να γεμίσουν τις μπαταρίες τους, αλλά δουλεύουν εντατικά ανάλογα με τη μετεγχειρητική στάση στην οποία βρίσκονται. Και είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψουν πιο δυνατοί».
Ολόκληρη η συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί …


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.