Στα Γιάννενα στις 8 Ιουνίου τα Βίκος Street Relays

H πανέμορφη πόλη των Ιωαννίνων, είναι ο επόμενος σταθμός των Βίκος Street Relays που γίνονται από τον Δήμο Ιωαννιτών σε συνεργασία με τον Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων, την Ε.Κ.Α. Δωδώνης και τον αρχαιότερο ελληνικό σύλλογο Ερμής 1877, καθώς επίσης και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Ηπείρου.

H πανέμορφη πόλη των Ιωαννίνων, είναι ο επόμενος σταθμός των Βίκος Street Relays που γίνονται από τον Δήμο Ιωαννιτών σε συνεργασία με τον Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων, την Ε.Κ.Α. Δωδώνης και τον αρχαιότερο ελληνικό σύλλογο Ερμής 1877, καθώς επίσης και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Ηπείρου.

Είναι ο τέταρτος αγώνας του φετινού 6ου πανελλήνιου πρωταθλήματος σκυταλοδρομιών δρόμου Βίκος Street Relays με την ονομασία «Γύρος του Κάστρου» και θα διεξαχθεί το Σάββατο 8 Ιουνίου στην πλατεία Μαβίλη στις 18:30.

Τα Βίκος Street Relays  είναι μια πρωτοποριακή, πρωτότυπη, καινοτόμα αθλητική δράση με κοινωνική διάσταση, που έχουν και μουσικό πρόγραμμα με  ζωντανή συναυλία στο κλείσιμο της εκδήλωσης, ενώ και οι αθλητικές εκδηλώσεις έχουν πολλά νέα στοιχεία να επιδείξουν, όπως η οικογενειακή σκυταλοδρομία Family Relay 4×1000 καθώς και ο αγώνας των 5 χιλιομέτρων. Τα έσοδα από τους αγώνες σκυταλοδρομίας θα διατεθούν για την αγορά αθλητικού υλικού για σχολεία και σωματεία των Ιωαννίνων.

Το Κέντρο Εγγραφών στα Ιωάννινα  λειτουργεί από τις 23 Μαΐου έως τις 7 Ιουνίου, στο κατάστημα  WATT+VOLT , Μεγάλου Χορηγού των αγώνων, Λεωφ. Δωδώνης 18 (Δευτέρα-Τετάρτη 9.00-17.00, Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 9.00-20.00, Σάββατο 10.00-14.00 ) ενώ ηλεκτρονικά γίνονται στην ιστοσελίδα relays.gr. Η προθεσμία των ηλεκτρονικών δηλώσεων συμμετοχής λήγει την Τρίτη 4 Ιουνίου  (12 τα μεσάνυχτα).

Αναλυτικά το πρόγραμμα στα Ιωάννινα συμπεριλαμβάνει τα εξής αγωνίσματα:

5 χιλιόμετρα τρέξιμο (ανδρών, γυναικών) 16 ετών και άνω

4×1 χιλιόμετρο σκυταλοδρομία (οικογενειακή, ανδρών, γυναικών, μικτή) 10 ετών και άνω)

4×100μ. μικτή παιδική σκυταλοδρομία (γ’ δημοτικού, δ’ δημοτικού, ε’ δημοτικού, στ’ δημοτικού)

4×50μ. μικτή παιδική σκυταλοδρομία (προνήπια, νήπια, α’ δημοτικού, β’ δημοτικού)

Στον αγώνα των παιδικών σκυταλοδρομιών Kids Relays 4×100μ. μπορούν να πάρουν μέρος παιδιά γεννημένα τα έτη 2007-2008-2009-2010 και στα Kids Relays 4×50μ. παιδιά γεννημένα τα έτη 2011-2012-2013-2014.

Στον αγώνα της σκυταλοδρομίας 4×1000μ. απαραίτητη προϋπόθεση για συμμετοχή αποτελεί οι αιτούντες να είναι γεννημένοι το 2007 και πριν.

Στον ατομικό αγώνα δρόμου των 5 χιλιομέτρων θα βγει ξεχωριστή κατάταξη ανά φύλο (άνδρες και γυναίκες), ενώ για να εγκριθεί η συμμετοχή στον αγώνα οι αιτούντες πρέπει να είναι γεννημένοι το 2003 και πριν.

Η Βίκος, η κορυφαία ελληνική βιομηχανία νερών και αναψυκτικών, είναι ο Ονομαστικός Χορηγός των Street Relays για έκτη συνεχή χρονιά, ενώ η WATT+VOLT, η κορυφαία ελληνική εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών ενέργειας, είναι ο Μεγάλος Χορηγός των αγώνων. Επίσημος Χορηγός είναι η Interwetten, ένα από τα σημαντικότερα διεθνή brand names στο χώρο του online gaming, το οποίο συνδυάζει κορυφαία ασφάλεια και αξιοπιστία. Μεγάλοι υποστηρικτές είναι η κορυφαία εταιρεία αθλητικών ειδών Saucony, η νo 1 θερμαντική αναλγητική κρέμα Counterpain, η Arla Protein και τα καταστήματα αθλητικών ειδών Intersport.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Email: info@relays.gr (για θέματα συμμετοχών και γενικών πληροφοριών), media@ermis1877.gr (για θέματα media), marketing@ermis1877.gr (για θέματα marketing)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

http://relays.gr/

https://www.facebook.com/StreetRelaysGreece/

https://www.instagram.com/street_relays/


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.