Ενωμένη Ευρώπη-Αμερική στη μάχη κατά του κορωνοϊού

Οι αρχηγοί της Αμερικής και της Ευρώπης στο Ράιντερ Καπ, Στιβ Στρίκερ και Πέντραγκ Χάρινγκτον, με μήνυμα ενότητας ευχαρίστησαν τους πραγματικούς ήρωες στην μάχη κατά του κορωνοϊού.

Οι αρχηγοί της Αμερικής και της Ευρώπης στο Ράιντερ Καπ, Στιβ Στρίκερ και Πέντραγκ Χάρινγκτον, με μήνυμα ενότητας ευχαρίστησαν τους πραγματικούς ήρωες στην μάχη κατά του κορωνοϊού.

«Κάθε δύο χρόνια η Ευρώπη και η Ηνωμένες Πολιτείες γίνονται ένα. Είμαστε ενωμένοι από τις κοινές αξίες του αθλητισμού και την επιθυμία μας να κερδίσουμε ένα σπουδαίο αντίπαλο. Έτσι έχουμε παρακολουθήσει σπουδαίες αναμετρήσεις με αποφασιστικότητα πάθος και πνεύμα. 
Όταν η Ευρώπη αντιμετωπίζει τις Ηνωμένες Πολιτείες στο Ράιντερ Καπ, πάντα υπάρχουν σπουδαίες μάχες αλλά είναι απλά γκολ. Δεν είναι ζήτημα ζωής ή θανάτου. 
Η μάχη με τον κορωνοϊό είναι.

Σήμερα η Ευρώπη και η Αμερική είναι ενωμένες όπως ποτέ ξανά. Έχουμε ένα τρομερό αντίπαλο αλλά δεν είναι ανάμεσά μας. Είναι κάτι που ποτέ δεν έχουμε αντιμετωπίσει ξανά. 
Το να κερδίσουμε τον κορωνοϊό δεν θα γίνει σε τρεις μέρες. Δεν θα γίνει από τις προσπάθειες 12 ανθρώπων. Θα χρειαστεί όλοι να παίξουμε τον ρόλο μας, Έτσι, τη στιγμή που η Ευρώπη και η Αμερική γίνονται ένα , γινόμαστε όλοι μαζί ένα με τους φίλους μας σε όλο τον κόσμο σε αυτή την κρίση. 

Ως αρχηγοί του Ράιντερ Καπ, περήφανα αντιπροσωπεύουμε τους παίκτες του κάντιδες το προσωπικό τους συνεργάτες μας από το Ευρωπαϊκό τουρ και το PGA της Αμερική και μιλάμε εκ μέρους τους λέγοντας ότι οι σκέψεις μας και οι προσευχές μας είναι μαζί με όποιον ταλαιπωρείται από τον ιό.

Μιλούμε εκ μέρους τους, όταν λέμε ότι είμαστε όλοι συγκινημένοι από την αποφασιστικότητα το πάθος και το πνεύμα που δείχνουν όλοι οι επαγγελματίες υγείας που είναι στην πρώτη γραμμή σε αυτή τη μάχη. Είμαστε υπόχρεοι σε αυτή την απίστευτη δουλειά που κάνουν. 
Την περασμένη εβδομάδα, ορισμένοι από τους κορυφαίους γκόλφερ ευχαρίστησαν στα social media του ήρωες αυτούς. Θέλουμε να αρπάξουμε αυτή την ευκαιρία και να σας ευχαριστήσουμε ξανά. 

Σήμερα είναι παγκόσμια ημέρα υγείας. Είναι η μέρα που θα έπρεπε να είμαστε όλοι στο γήπεδο και για το πρώτο μεγάλο τουρνουά του 2020 αλλά το γκολ είναι ασήμαντο αυτή τη στιγμή. Αντί να πανηγυρίζουμε ποιος πήρε το πράσινο σακάκι, αυτή την εβδομάδα θα πανηγυρίζουμε με τους ανιδιοτελείς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο που φορούν λευκή ρόμπα, που δουλεύουν στα σούπερ μάρκετ αλλά και όσους δουλεύουν για να μας προστατέψουν και να επιτρέψουν στον κόσμο να λειτουργεί. Είστε οι πραγματικοί ήρωες. 
Γι αυτούς όλους, παραμείνετε ασφαλείς, υγιείς και μείνετε σπίτι. Μείνετε ενωμένοι». 
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.