Sharon Carter και Zemo παρουσιάζονται για τη σειρά “The Falcon and the Winter Soldier”

Και η βραβευμένη με BAFTA σκηνοθέτης, Kari Skogland, να περάσει από εδώ.Η βραβευμένη με BAFTA...

Και η βραβευμένη με BAFTA σκηνοθέτης, Kari Skogland, να περάσει από εδώ.

Η βραβευμένη με BAFTA σκηνοθέτης, Kari Skogland, θα καθίσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη για την επερχόμενη μίνι-σειρά του Disney+, “The Falcon and the Winter Soldier”.

Σύμφωνα με το Deadline, πηγές θέλουν τους ηθοποιούς Daniel Bruhl και Emily Van Camp, γνωστούς στο MCU ως Zemo, τον κακό που προκάλεσε το σχίσμα μεταξύ των Captain America και Iron Man, και Sharon Carter, την ανιψιά της Peggy Carter, να ξαναενσαρκώνουν τους ίδιους χαρακτήρες για χάρη της νέας σειράς. Και οι δυο τους έχουν παίξει στο “Captain America: Civil War”, με την Van Camp να έχει κάνει την εμφάνισή της και στο “Captain America: The Winter Soldier”.

Η Skogland έχει σκηνοθετήσει επεισόδια των “The Handmaid’s Tale”, “NOS4A2”, “The Rook”, “Boardwalk Empire”, “The Borgias”, “Sons of Liberty” και “Vikings”, όπως και της ταινίας “50 Dead Men Walking” (2009) με τους Sir Ben Kingsley, Jim Sturgess και Rose McGowan.

Τα νέα για τη δική τους σειρά τα μάθαμε τον Οκτώβριο που μας πέρασε. Ο Sebastian Stan ενσαρκώνει τον Winter Soldier από το 2011 και την ταινία “Captain America”, ενώ ο Anthony Mackie δίνει ζωή στον Falcon από την ταινία “Captain America: Winter Soldier” (2014). Και οι δύο χαρακτήρες εμφανίστηκαν στο “Infinity War” και στο “Endgame”.

Η σειρά που θα προβάλλεται στη συνδρομητική υπηρεσία της Disney θα είναι μια παραγωγή των Marvel Studios και του Kevin Feige. Το Disney+ θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως ξεκινώντας από τις ΗΠΑ στις 12 Νοεμβρίου. Το λογότυπο της σειράς έχει αποκαλυφθεί και αναμένουμε να δούμε και τα “WandaVision” με τους Elizabeth Olsen και Paul Bettany και τη σειρά “Hawkeye”.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο, η σειρά θα αποτελείται από έξι επεισόδια και θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο του 2020. Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.