Στη μικρή οθόνη μεταφέρεται το “Twisted Metal”

Και ένα update για την ταινία "Uncharted".Η Sony επιβεβαίωσε την ανάπτυξη της τηλεοπτικής σειράς...

Και ένα update για την ταινία “Uncharted”.

Η Sony επιβεβαίωσε την ανάπτυξη της τηλεοπτικής σειράς που θα βασίζεται στην γνωστή σειρά βιντεοπαιχνιδιών “Twisted Metal”. Επίσης, μίλησε για την κατάσταση της ταινίας “Uncharted”.

Ο Πρόεδρος της Sony Pictures Entertainment, Tony Vinciquerra, εξήγησε το κλείσιμο της συμφωνίας που έκανε με την PlayStation Productions για την τηλεοπτική μεταφορά του “Twisted Metal”, αν και δεν έδωσε περαιτέρω λεπτομέρειες. “Έχουμε μια σειρά που συμφωνήσαμε να ξεκινήσουμε και να αναπτύξουμε για την PlayStation, λέγεται ‘Twisted Metal’”, είπε ο Vinciquerra. “Είναι ένα παιχνίδι που είχε αφεθεί στην άκρη για πολλά χρόνια και θα το μεταφέρουμε στην τηλεόραση”.

Το ‘Twisted Metal’ είναι ένα εναλλακτικό παιχνίδι αγώνων δρόμου, όπου οι παίχτες έχουν την δυνατότητα να διαλέξουν ανάμεσα σε μια ποικιλία όπλων για την εξολόθρευση του εχθρού και στην νίκη. Το πρώτο παιχνίδι κυκλοφόρησε το 1995, ενώ το πιο πρόσφατο το 2012. Εκείνη την περίοδο είχε ανακοινωθεί η ταινία που θα βασίζεται στη σειρά παιχνιδιών, αλλά εν τέλει το project αφέθηκε στην άκρη.

Όσον αφορά την ταινία “Uncharted”, ο Vinciquerra αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε “κατάσταση ανάπτυξης”. Σκηνοθέτης της ταινίας θα είναι ο Dan Trachtenberg (10 Cloverfield Lane) μετά την αποχώρηση του Shawn Levy. Ο Tom Holland θα πρωταγωνιστήσει ως Nathan Drake, κάτι που μας είναι γνωστό από το 2017. Το σενάριο, το οποίο έχει γράψει ο Joe Carnahan, θα είναι prequel του παιχνιδιού και θα ακολουθεί τον Drake καθώς ‘μαθαίνει τα κόλπα’ γύρω από το κυνήγι θησαυρού από τον μέντορά του, Sully.

Η PlayStation Productions αναμένεται να μεταφέρει και άλλα παιχνίδια της Sony στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη. Για περισσότερα νέα, αλλά και ό,τι νεώτερο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.