E3 2019: To line-up του Marvel’s Avengers είναι σύμπτωση

"Στην πραγματικότητα το προσεγγίσαμε περισσότερο από τα comics."Οι developers του επερχόμενου...

“Στην πραγματικότητα το προσεγγίσαμε περισσότερο από τα comics.”

Οι developers του επερχόμενου Marvel’s Avengers υποστηρίζουν πως το ότι το line-up του παιχνιδιού είναι σχεδόν πανομοιότυπο με αυτό του MCU είναι σύμπτωση.

Σε μια συνέντευξη που πραγματοποίησε ο Joshua Yehl του IGN, ζήτησε από τον Shaun Escayg, Writer και Creative Director του Marvel’s Avengers, γιατί ο Iron Man, ο Hulk, ο Thor, η Black Widow και ο Captain America είναι η ομάδα που ξεκινά το Marvel’s Avengers και αν επιλέχθηκαν αυτοί, με εξαίρεση τον Hawkeye, επειδή μέσω του MCU το κοινό ήδη γνωρίζει και αγαπά τους συγκεκριμένους.

“Στην πραγματικότητα, δεν νομίζω ότι το σκεφτόμασταν έτσι”, δήλωσε ο Escayg. “Όταν φτάσαμε σε αυτό το σημείο, σκεφτήκαμε: ‘Ποια είναι η πιο πρωτότυπη ιστορία που μπορούμε να πούμε;’ Το West Coast Avengers… είναι ένα comic με το οποίο ξεκινήσαμε τη διαδικασία αυτή. Απλά να πάρουμε μια γραμμή για το πώς μπορούμε να το κάνουμε, πώς μπορούμε να βγάλουμε στην επιφάνεια τα αγαπημένα μας μέρη από τους Avengers και να δούμε πού μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα, δυο. Έτσι, δεν πλησιάσαμε την ιστορία από τις ταινίες. Στην πραγματικότητα προσεγγίσαμε περισσότερο τα comics.”

Στη συνέχεια ρωτήσαμε αν ήταν μια σύμπτωση ότι η σύνθεση των Avengers του παιχνιδιού είναι ίδια με του MCU, στην οποία ο Escayg απάντησε: “Ναι”.

Ο Vincent Napoli, Lead Combat Designer του Marvel’s Avengers, έδωσε αφηγηματικούς λόγους για την επιλογή αυτών των πέντε. “Υπάρχει μια συγκεκριμένη αφήγηση που προσπαθούμε να ακολουθήσουμε”, δήλωσε o Napoli. “Έτσι, έχει να κάνει πραγματικά με το ποιοι είναι οι καλύτεροι χαρακτήρες για να πουν αυτή την ιστορία τώρα;”

Ο Escayg συνέχισε, λέγοντας “Καλύτερη σύγκρουση: αυτός είναι ένας άλλος βασικός παράγοντας, ο Bruce και ο Tony. Δύο διαφορετικές απόψεις για τους Avengers, δύο διαφορετικές απόψεις για τους υπερήρωες, δύο διαφορετικές προοπτικές. Black Widow και Captain America, ποίος είναι ο αρχηγός, ποιος ακολουθεί; Υπάρχει ένας λόγος που το επιλέξαμε, αφηγηματικά”.

Το West Coast Avengers, το πρώτο spin-off των Avengers, ιδρύθηκε από τον Hawkeye, με τον Iron Man να συμμετέχει αργότερα ως ένας από τους πρώτους νεοσύλλεκτους του.

Marvel’s Avengers θα κυκλοφορήσει σε PC, PS4, Xbox One και Stadia στις 15 Μαΐου 2020.


Αν ο Θοδωρής aka “Ankh” δεν γράφει θα παίζει WoW ή Eve Online.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.