E3 2019: Μαθαίνουμε για τη συμμετοχή του George R. R. Martin στο νέο Elden Ring

Αμοιβαίος σεβασμός μεταξύ Miyazaki-Martin.Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της Microsoft στην E3...

Αμοιβαίος σεβασμός μεταξύ Miyazaki-Martin.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της Microsoft στην E3 2019, η FromSoftware ανακοίνωσε το Elden Ring, ένα project υπό κατασκευή σε μία συνεργασία μεταξύ του director των Dark Souls, Hidetaka Miyazaki και του συγγραφέα του A Song of Ice & Fire (Το Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου), George R.R. Martin.

“Όλα ξεκίνησαν από μένα ως θαυμαστής της δουλειάς του Κου Martin. Το Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου και η δραματική μεταφορά του Game of Thrones είναι αριστουργήματα. Μου αρέσουν επίσης τα Fevre Dream και Tuf Voyaging.”

Η FromSoftware προσέγγισε τον Martin για μία συνάντηση, αλλά ο Miyazaki αρχικά δεν περίμενε πως ο Martin θα επιθυμούσε να τον συναντήσει τόσο εύκολα.

“Όταν καθίσαμε μαζί, κάναμε κλικ κατευθείαν. Του πρότεινα να κάνουμε ένα παιχνίδι μαζί και είπε ναι. Έμεινα έκπληκτος με το πόσο ομαλά πήγαν όλα.”

Όταν γνωρίστηκαν, ο Martin γνώριζε ήδη για το Dark Souls, αλλά ο Miyazaki δεν ρώτησε τον συγγραφέα τη γνώμη για το παγκοσμίου φήμης video game. Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψιν το γεγονός ότι ο Martin συμφώνησε αμέσως στο να συνεργαστούν, φαίνεται να υπάρχει ένας αμοιβαίος σεβασμός και από τις δύο πλευρές.

Η συνεργασία ξεκίνησε από τον Miyazaki να εξηγεί το κυρίως θέμα του Elder Ring. Με μία κοινή κατανόηση του concept του παιχνιδιού, ο Miyazaki έγραψε την κυρίως ιστορία ενώ ο Martin είναι υπεύθυνος για την μυθολογία στον κόσμο του παιχνιδιού. Αυτό σημαίνει πως με έναν τυπικό FromSoftware τρόπο, ο παίκτης θα μπορεί να ξετυλίξει το backstory του Martin μέσα από κομμάτια περιβαλλοντικού storytelling. Σιγουρευτείτε ότι θα διαβάζετε όλες τις περιγραφές των αντικειμένων!

Ο Martin δεν εμπλέκεται με τη συγγραφή του main story στο Elden Rings, αφού ο Miyazaki πιστεύει πως το κομμάτι των video games περιέχει περιορισμένες δυνατότητες για την αφήγησή του (Martin). Σύμφωνα με τον Miyazaki το main story και το lore του Martin έχουν μεταξύ τους βαριές επιρροές.

“Εξαιτίας του lore του Martin, ο κόσμος και οι χαρακτήρες του Elden Ring έχουν φυσικά περισσότερο βάθος και προσωπικότητα.”

Ενώ ο Miyazaki δεν απέρριψε τελείως μία αποτύπωση της δουλειάς του Martin στο Elder Rings, δεν υπάρχουν τέτοια πλάνα προς το παρόν.

“Μία μυθιστοριογραφία θα σήμαινε την αποκάλυψη όλων των μυστικών και του μυστηρίου του παιχνιδιού μας. Από την πλευρά του director, δεν είμαι σίγουρος πως θα ήταν σωστό να γίνει κάτι τέτοιο”, πρόσθεσε ο Miyazaki.

Στην ίδια συνέντευξη με το IGN, ο Miyazaki είπε πως το Elden Ring θα είναι σαν ένα souls με πολύ πιο ανοιχτό περιβάλλον και πως η ιστορία δεν έχει σχέση με τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών.

Όλες οι ανακοινώσεις από την E3 στο ειδικό hub του IGN Greece: E3 2019


Ο Mike είναι το “μαντρόσκυλο” του IGN. Όταν δεν γαβγίζει μπορείτε να τον βρείτε σε Facebook, Steam και PSN.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.