Σε συζητήσεις ο Bradley Cooper για τη νέα ταινία του Guillermo del Toro

Τα γυρίσματα ξεκινούν το φθινόπωρο.Στις πρώτες συζητήσεις για ρόλο στην επερχόμενη ταινία του...

Τα γυρίσματα ξεκινούν το φθινόπωρο.

Στις πρώτες συζητήσεις για ρόλο στην επερχόμενη ταινία του Guillermo del Toro, φαίνεται πως βρίσκεται ο Bradley Cooper.

Σύμφωνα με το Variety, ο ηθοποιός ενδέχεται να πρωταγωνιστήσει στην κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος του William Lindsay Gresham, “Nightmare Alley”. Το βιβλίο είχε ξαναποκτήσει κινηματογραφική μεταφορά στο παρελθόν, και πιο συγκεκριμένα το 1947. Σε αυτήν πρωταγωνιστούσε ο Tyrone Power ως ένας νεαρός απατεώνας, ο οποίος συνεργάζεται με μια ψυχίατρο για να εξαπατήσουν ανθρώπους. Όμως, η ψυχίατρος είναι διεφθαρμένη και καταλήγει να εκμεταλλεύεται τον Tyrone.

Ο Del Toro θα είναι σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός του project. Στο σενάριο θα τον βοηθήσει ο Kim Morgan και στην παραγωγή ο J. Miles Dale. Προηγούμενα δημοσιεύματα ήθελαν τον Leonardo Di Caprio να πρωταγωνιστεί στην ταινία, αλλά τα δύο μέρη δεν συμφώνησαν ποτέ. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το φθινόπωρο και άγνωστοι παραμένουν οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές.

O Cooper έχει πρωταγωνιστήσει στα “Silver Linings Playbook” (2012), “American Hustle” (2013) και “American Sniper” (2014), μεταξύ άλλων, για τις οποίες μάλιστα ήταν υποψήφιος και για Όσκαρ. Κατέχει έναν ρόλο στο MCU, δανείζοντας τη φωνή του στον Rocket Raccoon. Πέρυσι, έκανε το σκηνοθετικό του ντεμπούτο στην ταινία που έγραψε, “A Star Is Born”, η οποία κέρδισε βραβείο Όσκαρ και Grammy στην κατηγορία Καλύτερου Τραγουδιού. Πρόσφατα, τον είδαμε στην ταινία του Clint Eastwood, “The Mule” (2018), ενώ αναμένουμε την επιστροφή του στο MCU με το “Guardians of the Galaxy 3”.

Ο del Toro είναι γνωστός για πολλές ταινίες, μεταξύ άλλων τα “Blade II” (2002), “Hellboy” (2004), “Hellboy II: The Golden Army” (2008), “Pacific Rim” (2013). H ταινία του “Pan’s Labyrinth” (2006) απέσπασε το Όσκαρ Καλύτερης Φωτογραφίας, ενώ για το “The Shape of Water” (2017) κέρδισε το Όσκαρ Καλύτερου Σκηνοθέτη. Αυτή την περίοδο ο del Toro είναι παραγωγός στην τηλεοπτική μεταφορά της σειράς βιβλίων “Scary Stories to Tell in the Dark” με πρωταγωνίστρια την Zoe Colletti, η Keri Russel βρίσκεται σε συζητήσεις για να συμμετάσχει στη νέα του ταινία, ένα υπερφυσικό θρίλερ με το όνομα “Antlers” και αναμένουμε να τον δούμε να συνεργάζεται με τον J.J. Abrams για την ταινία δράσης “Zanbato”.

Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στον κινηματογραφικό μας οδηγό για τον Ιούνιο και να μας πείτε στα σχόλια σε ποιες αίθουσες θα κρυφτείτε από τον ήλιο. Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.