E3 2019: Το campaign του Marvel’s Avengers δεν έχει multiplayer

To multiplayer θα βρίσκεται σε άλλα σημεία του παιχνιδιού.Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της...

To multiplayer θα βρίσκεται σε άλλα σημεία του παιχνιδιού.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της Square Enix για το Marvel’s Avengers στην E3 2019, αναφέρθηκε ότι το gameplay βασίζεται σε έναν έως τέσσερις παίκτες χωρίς να μας πουν κάτι παραπάνω. Το IGN ρώτησε την Crystal Dynamics και έμαθε ότι όλο το story campaign δεν έχει καθόλου multiplayer.

Αφού είδαμε το private demo του παιχνιδιού στην E3, ήταν πολύ σαφές ότι το campaign είναι μια single player εμπειρία. Το demo ήταν ουσιαστικά ολόκληρο το trailer που παρουσιάστηκε στο κοινό, την επίθεση στη Golden Gate Bridge. Καθώς το επίπεδο προχωρά, θα έχετε τεθεί υπό τον έλεγχο κάθε Avenger σε διαφορετικά τμήματα και τελειώνει με μια μάχη ενάντια στον Taskmaster. Ήταν πολύ σκηνοθετημένο, ας πούμε σαν ένα Uncharted Tomb Raider, και πηδάτε από τον έναν Avenger στον άλλο για βασικά σημεία της ιστορίας.

Ο Lead Combat Designer της Crystal, Vincent Napoli, και ο Lead Creative Director, Shaun Escayg, εξήγησαν ότι καθώς προχωράτε στο campaign, θα ανοίξουν επιπλέον side missions και εκεί θα παρουσιαστούν επιλογές για πολλούς παίκτες και μπορείτε να επιλέξετε να είστε οποιοσδήποτε Avenger θέλετε. Αν θέλετε να κάνετε όλες τις αποστολές ως Thor, μπορείτε να το κάνετε, και στη συνέχεια να επιστρέψετε στο main story.

Σημειώστε ότι θα μπορούσατε να παίξετε ολόκληρο το campaign και όλες τις αποστολές σε single player, αν θέλετε, και μπορείτε να το κάνετε offline. Αλλά για να παίξετε τις αποστολές multiplayer, πρέπει να είστε συνδεδεμένοι.

Οι side αποστολές θα ξεφεύγουν από την κύρια ιστορία και θα έχουν μια μικρή δική τους ιστορία με τους developers να δηλώνουν ότι οι ιστορίες θα έχουν μια λογική σύνδεση μεταξύ του, ώστε να έχει νόημα γιατί θα έπρεπε να πάτε σε αυτά τα side missions.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το παιχνίδι, δείτε πως οι developers ανέφεραν πως το ότι το παιχνίδι ξεκινά με τους ίδιους Avengers όπως και το MCU έιναι σύμπτωση και το αν το Marvel’s Avengers θα έχει mictotransactions.


Αν ο Θοδωρής aka “Ankh” δεν γράφει θα παίζει WoW ή Eve Online.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.