Ο Tom King εξηγεί την πρόωρη έξοδο του από το Batman

Ένας αρκετά απασχολημένος συγγραφέας.Ο συγγραφέας του "Batman", Tom King, εξήγησε τους λόγους της...

Ένας αρκετά απασχολημένος συγγραφέας.

Ο συγγραφέας του “Batman”, Tom King, εξήγησε τους λόγους της πρόωρης αποχώρησής του από την σειρά κόμικ. Σε συνέντευξή του στο Entertainment Weekly (μέσω CBR), ο King αποκάλυψε ότι η συγγραφή της ταινίας “New Gods” της Ava Duvernay και ένα τηλεοπτικό project, που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, έκαναν δύσκολη την παραμονή του στο “Batman”, που πρέπει να κυκλοφορεί δύο φορές τον μήνα.

Τα νέα της αποχώρησης του King κυκλοφόρησαν τον προηγούμενο μήνα, φοβίζοντας τους fans ότι η σειρά θα κοπεί στην μέση. Ευτυχώς όμως, η DC ανακοίνωσε μια νέα σειρά “Batman/Catwoman” 12 τευχών, που θα βγει το 2020 και θα επιτρέψει στον King και τον καλλιτέχνη Clay Mann, να τελειώσουν την ιστορία όπως πρέπει.

Batman/Catwoman teaser by Clay Mann. (Image Credit: DC Comics)
Batman/Catwoman teaser by Clay Mann. (Image Credit: DC Comics)

“Δουλεύω στο New Gods τώρα και μια μυστική τηλεοπτική σειρά, που δεν έχει ανακοινωθεί” είπε στο EW. “Ήταν αρκετά ευγενικό από την DC που πρόσεξε ότι το να κάνω 2 τεύχη/μήνα για το ‘Batman’ θα ήταν δύσκολο. Οπότε έσπασαν το βιβλίο του Batman σε δύο μηνιαία βιβλία, το ‘Batman’ και το ‘Batman/Catwoman’. Το ‘Bat/Cat’ θα ολοκληρώσει αυτήν την επική ιστορία που αφηγούμαστε και θα οδηγήσει σε ένα σημαντικό συμβάν, το οποίο έχω προϊδεάσει. Ο Batman θα…δεν μπορώ να σας πω, αλλά είναι πολύ καλό. Αλλά, εξαιτίας των κομματιών που θα ασχοληθεί το ‘Batman’, έχω τώρα περισσότερο χώρο για τις ιστορίες μου στο ‘Bat/Cat’, που σημαίνει ότι τα δώδεκα τεύχη θα καλύψουν όλη την ιστορία όπως ήταν στο αρχικό μας σχέδιο”.

Η DC δεν έχει ανακοινώσει την δημιουργική ομάδα για το “Batman” από το 2020 και μετά, αλλά όλα δείχνουν ότι θα συνδέεται άμεσα με το “Batman/Catwoman”. Επίσης, μάθαμε από την συνέντευξη ότι η Catwoman θα επιστρέψει στο “Batman #75”, που θα βγει τον Ιούλιο. Το τεύχος θα ξεκινήσει την ιστορία “City of Bane”, με τον Σκοτεινό Ιππότη να προσπαθεί να πάρει την Gotham πίσω από τον Bane. Το τεύχος #75 θα είναι η πρώτη φορά που θα δούμε μαζί τους Batman και Catwoman, μετά το στενάχωρο σκηνικό με την Cat να παρατάει τον Batman πριν τον γάμο τους στο τεύχος #50.


Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.