Γεμάτο πρόγραμμα για το ComicCon θα φέρει το Warner Bros. Television Group

Όλοι οι υπερήρωες της DC - και όχι μόνο - θα είναι εκεί.Οι σειρές του Warner Bros. Television θα...

Όλοι οι υπερήρωες της DC – και όχι μόνο – θα είναι εκεί.

Οι σειρές του Warner Bros. Television θα παρευρεθούν στο ερχόμενο 50ο ComicCon, το οποίο θα πραγματοποιηθεί, όπως και κάθε χρόνο στο Σαν Ντιέγκο.

Σύμφωνα με την Warner Bros. (μέσω ComicBook.com), το πρόγραμμα που πρόκειται να φέρει θα είναι γεμάτο από παρουσιάσεις, πρώτες ματιές σε επερχόμενες νέες και παλιές σειρές και πάνελ όπου ο κόσμος θα έχει τη δυνατότητα να κάνει ερωτήσεις στους καλεσμένους.

Οι σειρές που θα παρουσιαστούν θα είναι οι “Batwoman”, “Pennyworth”, “Harley Quinn”, και “Prodigal Son”, οι οποίες θα κάνουν την εμφάνισή τους στο ComicCon για πρώτη φορά, “The Flash”, “Supergirl” και “Black Lightning”, οι οποίες είναι οι υπερηρωικές σειρές του CW, “Young Justice: Outsiders”, “Teen Titans GO!”, “Doom Patrol” και “Titans”, οι οποίες προβάλλονται μέσω τις συνδρομητικής υπηρεσίας της DC, και τέλος, το “DC Superheroes Girl Brand”.

Δεν θα είναι όμως όλες οι σειρές ίδιου περιεχομένου. Τα “Veronica Mars”, “Legacies” και “Riverdale” θα κάνουν και αυτά τις εμφανίσεις τους κατά την διάρκεια του φεστιβάλ με νέο υλικό. Τέλος, τα “Supernatural” και “Arrow” θα έρθουν να αποχαιρετήσουν το φεστιβάλ και να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας για τις τελευταίες τους σεζόν.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι ταινίες τις Warner Bros. δεν θα δεν θα παρευρεθούν στο φετινό ComicCon και έτσι δεν θα καταφέρουμε να μάθουμε πολλά από τον κινηματογραφικό κόσμο του στούντιο.

Για ποια από όλες τις σειρές ανυπομονείτε να μάθετε τα περισσότερα νέα; Πείτε μας στα σχόλια. Και μην ξεχάσετε να μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για να μαθαίνετε πρώτοι ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.