O Phil Spencer δίνει περισσότερο χρόνο στα studios της εταιρείας για χάρη της ποιότητας

"Όταν τα studios ζητάνε χρόνο, πρέπει να τα ακούμε."O Phil Spencer μίλησε σχετικά με το γιατί...

“Όταν τα studios ζητάνε χρόνο, πρέπει να τα ακούμε.”

O Phil Spencer μίλησε σχετικά με το γιατί αποφάσισε να δώσει περισσότερο χρόνο ανάπτυξης στα studios της Microsoft εξηγώντας πως η επιλογή αυτή έγινε για να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Σε συνέντευξη του, ο Spencer ρωτήθηκε γιατί χρειάστηκε να περάσει σχεδόν μία δεκαετία χωρίς κάποιο Forza από τη Microsoft.

“Ένα από τα πράγματα που αγάπησα στη φετινή Ε3, είναι αυτά που δεν δείξαμε”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

“Μιλάω για τα 14 first-party games, 12 από τα οποία θα έρθουν μέσα στο επόμενο έτος. Μπορούμε πραγματικά να επικεντρωθούμε στο τι συμβαίνει τώρα και νομίζω ότι είναι κάτι φοβερό.”

“Στην περίπτωση του Forza, θέλω να κάνουμε ότι και με την 343 Industries. Τους δώσαμε χρόνο για να σκεφτούν πραγματικά τι θέλουν να δημιουργήσουν. Θέλω να τους δίνω αρκετό χρόνο ώστε να σχεδιάζουν προσεκτικά το επόμενο βήμα. Θα πρέπει να ακούς τα studios όταν σου ζητάνε χρόνο έτσι ώστε να φέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Καθώς λοιπόν έχεις περισσότερο περιεχόμενο, μπορείς να το κάνεις αυτό.”

Όταν ρωτήθηκε γιατί η ποιότητα των first-party games μειώθηκε με την πάροδο των χρόνων απάντησε:

“Πιστεύω ότι η ποιότητα των παιχνιδιών μας είναι κάτι πολύ σημαντικό. Περάσαμε μία εποχή, η αλήθεια είναι, που τα studios που είχαμε χρειάστηκε να πιεστούν πάρα πολύ. Έτσι έγινε πιο δύσκολο να διαχειριστούμε το χρόνο μας και να έχουμε τα πράγματα στην ώρα που είχαμε ανακοινώσει και στο επίπεδο που θέλαμε να επιτύχουμε. Γι’ αυτό λοιπόν, προσθέσαμε οκτώ καινούργια studios, για να δημιουργήσουμε περισσότερο χώρο και να τους επιτρέψουμε να επικεντρωθούν στην ποιότητα.”

Σχετικά με τα παιχνίδια που ετοιμάζει η εταιρεία αλλά ακόμα δεν έχει δημοσιεύσει, ο Spencer είπε: “Αυτό που βλέπω τώρα με τα studios που έχουμε είναι ότι δεν χρειάζεται να κάνω κάποια ανακοίνωση σε λάθος χρόνο μόνο και μόνο για να κερδίσω μερικές εντυπώσεις. Αισθάνομαι ότι μπορώ να δώσω στις ομάδες μας τον χρόνο που θέλουν έτσι ώστε αυτές να εκφράσουν με έναν δημιουργικό τρόπο τις ιδέες τους. Να φτιάξουν τα παιχνίδια που πραγματικά θέλουν να φτιάξουν. Όταν τα πράγματα λοιπόν, απαιτούν περισσότερο χρόνο, θα πρέπει να φροντίσουμε να τους τον δώσουμε.”

Σχετικά τώρα με το εργασιακό περιβάλλον ο Spencer πρόσθεσε: “Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον στο οποίο οι άνθρωποι να κτίσουν την καριέρα τους, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να αισθάνονται ολοκληρωμένοι αλλά και να ανταμείβονται με τη δουλειά που κάνουν. Και φυσικά η εξισορρόπηση προσωπικής και επαγγελματικής ζωής είναι κάτι πολύ δύσκολο.”

“Σημασία για εμάς δεν έχει μόνο πόσες ώρες δουλεύει κάποιος, αλλά και το αν αισθάνεται ότι βρίσκεται σε ένα περιβάλλον όπου μπορεί να δείξει τον πραγματικό του εαυτό. Ένα περιβάλλον που να τον εμπνέει να βάλει τα δυνατά του και να παράγει τα μέγιστα. Όλα αυτά είναι πολύ σημαντικά.”

Αν και στην προηγούμενη γενιά η Microsoft δεν είχε τόσα first-party games, η συνεχής αυτή αγορά νέων studios δείχνει ότι τα πράγματα είναι πολύ πιθανό να αλλάξουν. Κατά τη διάρκεια της περσινής Ε3, η εταιρεία ανακοίνωσε την αγορά πέντε νέων studios, στα οποία αργότερα ήρθαν να προστεθούν τα inXile και Obsidian. Στη φετινή Ε3 είχαμε την προσθήκη ενός ακόμη studio, φτάνοντας συνολικά τα οκτώ.

Στα υπόλοιπα studios της εταιρείας ανήκουν μεταξύ άλλων τα: 343 Industries, The Coalition, Turn 10, Playground Games και Mojang. Τα studios αυτά θα κληθούν πλέον να δημιουργήσουν περιεχόμενο για την επόμενη γενιά Xbox, η οποία αποκαλύφθηκε στην Ε3 2019.


Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.