Σειρά κινουμένων σχεδίων ετοιμάζει ο Zack Snyder για το Netflix

Η Σκανδιναβική Μυθολογία έρχεται στις οθόνες μας.Έρχεται μια νέα σειρά κινουμένων σχεδίων στο...
Δημοσίευση: 12/07/2019 - 12:20

Η Σκανδιναβική Μυθολογία έρχεται στις οθόνες μας.

Έρχεται μια νέα σειρά κινουμένων σχεδίων στο Netflix από τον γνωστό σκηνοθέτη Zack Snyder.

Η σειρά θα βασίζεται στη Σκανδιναβική Μυθολογία και θα φέρει τη δημιουργική υπογραφή του σκηνοθέτη. Συν-δημιουργός, showrunner και σκηνοθέτης θα είναι ο Jay Oliva.

"Η καινοτομία του Zack Snyder στο να λέει ιστορίες τον έχει εδραιώσει ως έναν από τους πιο ξεχωριστούς σκηνοθέτες της γενιάς μας", είπε ο πρόεδρος για τις σειρές κινουμένων σχεδίων του Netflix, John Derderian. "Χαιρόμαστε που θα συνεργαστούμε μαζί του και με την ομάδα του για να ζωντανέψουμε τους χαρακτήρες της Σκανδιναβικής Μυθολογίας".Ο Oliva έχει εμπλακεί και σε άλλα κόμικς που έγιναν ταινίες, όπως τα "Deadpool", "Wonder Woman" και "Thor: Ragnarok". Αυτός και ο Snyder έχουν ξανασυνεργαστεί για τα "Justice League", "Batman v Superman", "300" και "Man of Steel".

Για το Netflix, ο Snyder θα γράψει, σκηνοθετήσει και θα είναι παραγωγός του θρίλερ "Army of the Dead", ενώ ο Oliva θα σκηνοθετήσει και θα είναι εκτελεστικός παραγωγός του "Trese", μιας σειράς κινουμένων σχεδίων που θα βασίζεται στο ομώνυμο κόμικς.

Άγνωστες παραμένουν πολλές πληροφορίες, αλλά εσείς μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

Μάθετε τα πάντα για τις νέες σειρές της σεζόν 2019-20 στον απόλυτο τηλεοπτικό οδηγό μας.

Πηγή: IGN Greece