Η 6η σεζόν θα είναι η τελευταία του “How To Get Away With Murder”

Έκτη και φαρμακερή.Η πολυαγαπημένη σειρά "How To Get Away With Murder", θα τελειώσει μετά την 6η...

Έκτη και φαρμακερή.

Η πολυαγαπημένη σειρά “How To Get Away With Murder”, θα τελειώσει μετά την 6η σεζόν.

Σύμφωνα με την δήλωση του ABC, (μέσω TVSeriesFinale), η έκτη και τελευταία σεζόν θα φτάσει στις οθόνες μας στις 26 Σεπτεμβρίου και θα ακολουθεί την Annalise Keating και την τάξη της κατά τη διάρκεια του τελευταίου εξαμήνου στην Νομική. Η απάτη, ο φόβος και η ενοχή, ωστόσο, θα αποδειχτεί πως είναι πιο θανάσιμη από κάθε άλλη φορά.

Δείτε το teaser trailer της σειρά παρακάτω:

Δημιουργός είναι ο Peter Nowalk, ο οποίος μαζί με τους Shonda Rhimes, την εταιρεία παραγωγής της Shondaland, Betsy Beers και Stephen Cragg είναι εκτελεστικοί παραγωγοί.

“Η απόφαση του να τελειώσει η σειρά ήταν δύσκολη, αλλά εν τέλει η ιστορία σου λέει τι να κάνεις. Για μένα, το ταξίδι της Annalise Keating είχε ένα ξεκάθαρο τέλος. Ξέροντας ότι έχω μόνο 15 επεισόδια για να δώσω ένα τέλος στους χαρακτήρες, είναι δώρο και χαίρομαι για την ευκαιρία και τη δημιουργική ελευθερία που μου έδωσαν τα ABC και ABC Studios. Είμαι ευγνώμων για το cast, τους σεναριογράφους και το συνεργείο που αφιέρωσαν τους εαυτούς τους στην καλύτερη εμπειρία της καριέρας μου εδώ και έξι χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω τους fans. Η σειρά υπάρχει λόγω της πίστης και του ενθουσιασμού σας. Ανυπομονώ να δείτε πώς τελειώνει. Ετοιμαστείτε”, είπε σε δήλωσή του ο Nowalk.

Η σειρά κρατά το υψηλότερο νούμερο τηλεθέασης για την ημέρα που προβάλλεται από το 2014 που κυκλοφόρησε.

Πρωταγωνιστούν οι Viola Davis ως Annalise Keating, Billy Brown ως Nate Lahey, Jack Falahee as Connor Walsh, Aja Naomi King ως Michaela Pratt, Matt McGorry ως Asher Millstone, Karla Souza ως Laurel Castillo, Charlie Weber ως Frank Delfino, Liza Weil ως Bonnie Winterbottom, Rome Flynn ως Gabriel Maddox, Amirah Vann ως Tegan Price και Timothy Hutton ως Emmett Crawford.

Η Davis αναμένεται να επιστρέψει και για τη νέα σεζόν. Ο ρόλος της ως δικηγόρος και καθηγήτρια, η οποία μαζί με τους πέντε μαθητές της μπλέκει σε μια δολοφονία, της χάρισε το βραβείο Emmy το 2015 και υποψηφιότητα στην ίδια κατηγορία τις δύο επόμενες χρονιές.

Σε σχετικά νέα, το ABC ανανέωσε το “Grey’s Anatomy” για δύο ακόμα σεζόν, και το “Station 19” για ακόμα μια φορά. Ωστόσο, ακύρωσε το “For the People”. Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Μάθετε τα πάντα για τις νέες σειρές της σεζόν 2019-20 στον απόλυτο τηλεοπτικό οδηγό μας.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.