Η Nintendo διαψεύδει τις φήμες για ισχυρότερο Switch

Τουλάχιστον για φέτος.H Nintendo ανακοίνωσε ότι το Switch Lite θα είναι το μοναδική "ανανέωση" που...
Δημοσίευση: 12/07/2019 - 12:00

Τουλάχιστον για φέτος.

H Nintendo ανακοίνωσε ότι το Switch Lite θα είναι το μοναδική "ανανέωση" που θα υποστεί το Switch, καταρρίπτοντας τις φήμες περί Switch 'Pro'.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο CNET, ο πρόεδρος της Nintendo of America, διευκρίνισε ότι η κυκλοφορία του Switch Lite τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα είναι η έκδοση της κονσόλας που θα συνοδεύσει την αρχική κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου. Στη συνέχεια συμπλήρωσε ότι το hardware του κλασικού Switch δεν θα δεχτεί σύντομα κάποια αναβάθμιση.

Η εν λόγω δήλωση έρχεται σε αντίθεση με το δημοσίευμα της Wall Street Journal, που ήθελε μια φθηνότερη και ισχυρότερη έκδοση της κονσόλας να κυκλοφορεί μέσα στο καλοκαίρι. Πέρα από την εποχή που θα κυκλοφορήσει, οι ισχυρισμοί της Wall Street Journal ήταν αληθείς, οπότε ίσως ακόμα να υπάρχει το ενδεχόμενο να δούμε μια ισχυρότερη έκδοση της κονσόλας, μετά το 2019.

Παράλληλα το Bloomberg είχε αναφερθεί ότι η Nintendo δεν θα προχωρήσει με μία ισχυρότερη έκδοση αλλά με μία πιο "λιτή" αναβάθμιση μέσα στο έτος. Αυτή η ανακοίνωση μπορεί και να αφορά τα σχέδια που έχει η Nintendo για τον επεξεργαστή της κονσόλας. Μία τέτοια αλλαγή σίγουρα δεν είναι ικανή για να ωθήσει την εταιρεία σε λανσάρισμα νέας έκδοσης, ωστόσο θα βοηθήσει όσον αφορά τα loading times και την αυτοδυναμία της μπαταρίας.


Ο Βασίλης Αλεπόπουλος είναι αρθρογράφος στο GR IGN και μπορείτε να τον κάνετε summon στο Twitter ή στο Facebook.


Πηγή: IGN Greece